Bitcoin ve Litecoin Fiyat Analizi, Kritik Seviyeler

Bitcoin ve Litecoin Fiyat Analizi, Kritik Seviyeler

Bitcoin'in ılımlı bir şekilde seyrettiği bu günlerde yatay hareketleri, piyasanın son 24 saatte daha az votalit geçmesine yardım etti. Litecoin'in piyasa değeri ise yüzde 1.7'ye kadar düştü.

Bitcoin'in piyasa rallisi 16 Haziran'da sert hareketler ile beraber son buldu. Bazı düzeltmeler ile 38 bin dolar seviyelerine kadar geriledi. Şuan en büyük kripto para olan Bitcoin 39.305 dolardan işlem görüyor. Parabolik SAR'ın bize söylediği şey ise aktif düşüş trendi mevcut fakat ticaretin erken vakitlerinde fiyatta bir miktar yükseliş görülebilir. 

bitcoin-btc-yükseliş-fiyat-1200x800 - Kriptokoin.com

Ortalama Yön Endeksi (ADX) indikatörü nötr çizgisine doğru düşüş gösteriyor ve bu hareket Bitcoin grafiğinde ki düşüş trendi ile uyumlu hareket ediyor. Yeşil gösterge aşağı yöne yani nötr bölgeye düştüğünden Chaikin Money Flow'a göre sermaye çıkışları hala devam ediyor. Kripto para, piyasa votalit olmadığı sürece 41.700 dolardaki keskin direnç noktasının altında kalmayı sürdürecek gibi gözüküyor. 

Litecoin fiyat analizi

Litecoin, 13 Haziran'da 185,5 dolarlık direnç seviyesine ufak bir dokunuş yaparak yatırımcısını az da olsa mutlu etti. Ancak şuan da Litecoin 172.5 dolara kadar gerileme gösterdi. LTC, göstergelerin yardımı ile 4 saatlik grafikte yatay hareketler göz önüne alınırsa olumlu yönde seyir ediyor. Bollinger Bantları günün erken saatlerinde yaklaşmış olsa da bu yazının yazıldığı anda paraelel gidiyor.

Litecoin (LTC) Yatırımcısının Yüzünü Güldürdü | Artış Devam Ediyor - ekoayrıntı

Awesome Osilatör, kırmızı çubuklar öncelikli hale geldiğinden dolayı düşüş memontumunu destekler nitelikte. MACD'de de bir miktar düşüş öngörülebiliyor. Fakat mavi gösterge çizgisi nötr bölge çerçevesinde kırmızı olarak gösterilmiş kırmızı sinyal çizgisinin çok yakınlarında gözüküyor. Bu durum LTC için için votalitin azalmasına olanak sağlayacak gibi gözüküyor. 

 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.