Son Dakika: Büyük Kripto Para Borsası 24 Altcoini Delist Ediyor !

Son Dakika: Büyük Kripto Para Borsası 24 Altcoini Delist Ediyor !

Merkezi Güney Kore'de bulunan kripto para borsası Upbit, 11 Haziran'da 25 Altcoinin projesini inceleyecek ve bir haftalık inceleme süresinin ardından borsadan delist etmeye yönelik kararını açıklayacak.

Upbit kripto para borsası, 24 altcoini delist edecek 

Bu altcoin projelerine yönelik yapılan uyarıda borsanın amacının," yatırımcıları güvenilmez ve şüpheler barındıran alım satım varlıklarından korumak" olduğunu belirtmişti. İncelemelerinin sonucunda kripto para borsası, Komodo (KMD) ve diğer 23 Altcoin'i delist edeceğini söylüyor. Bugün itibarı ile yatırımcılara 10 gün süre tanıyan borsa, 28 Haziran'da bu Altcoinler ile yapılan ticaretin resmi olarak son bulacağını bildiriyor.

Sıcak Gelişme: Binance 15 Altcoin Çiftini Delist Ediyor

Kripto para borsası Upbit, geçtiğimiz haftalarda sunduğu listeden, teknik ekibin açıklamasını baz alarak sadece BASIC (BAT)'i  borsalarında tutma kararını almış gibi gözüküyor. BASIC (BAT) ile ilgili "Ekibin açıklamasını göz önünde bulundurarak, ek bir yasal incelemeyi gerekli gördüğümüzü, bu nedenden dolayı işlem desteğini korumaya devam ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

Usta Trader: Dikkat Edin! Bu Altcoin Pump ve Dump Anını Yaşıyor

Delist edilen coinler

Sonuç olarak borsadan delist edilen coinlerin listesi bu şekilde : Komodo (KMD), ADX, LBR Y Credit (LBC), Ignis, D-Market (DMT), Einsteinium (EMC2), Twelve Ships (TSHP), Lambda (LAMB), Endor (EDR), Pixel (PXL), PICA, Red Coin (RDD), RINGX, Byte Token (VITE), ITAM, Syscoin (SYS), NXT, BFT Token (BFT), Nucleus, Vision (NCASH), Fusion (FSN), Flian (PI), Ripio Credit Network (RCN), PRO, Aragon (ANT).

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.