Cordano (ADA) Kurucusu: Dogecoin yok olacak !

Cordano (ADA) Kurucusu: Dogecoin yok olacak !

Cordano Kurucusu Charles Hoskinson çıktığı bir podcast programında yaptığı açıklamalar ile dikkatleri üzerine çekti.

Freidman'ın podcast'inde konuk olarak bulunan Cordano (ADA)'nun kurucusu Charles Hoskinson, meme kripto para birimlerinin en büyüğü olan Dogecoin (DOGE)'in kripto paraların arasında yer edinebilmesi için eksiği olmayan, kusursuz bir kod revizyonuna gereksinim duyduğunu dile getirdi. 

Ayrıca, Dogecoin'e en büyük desteği sağlayanlardan olan Tesla Şirketi'nin CEO'su Elon Musk'a, kripto paranın son dev yükselişinin kod açısından çok acil bir şekilde düzeltme gerektirdiği çağrısında bulundu.

Cordano Kurucusu'na göre Dogecoin'i resmen baştan yaratmak gerek

Hosinkonson'un bakış açısına göre üçüncü nesilde yaratılan kripto para birimi Dogecoin'in, Solana (SOL) benzeri bir revizyona ihtiyaç duyduğunu düşünüyor. 

Haskinson, geride bıraktığımız Mayıs ayında Dogecoin'in nasıl iyileştirilebileceğini Musk'a açıklamıştı. ETH ortağı, "How to Fix Dogecoin" programında Dogecoin'in Bitcoin'e benzer fakat aynı olmayacak şekilde bir sisteme ihtiyacı olduğunu dile getirmişti. 

Haskinson, Doge'nin Bitcoin yapısına benzer bir yapıyı benimsemesi durumunda saniyede ortalama olarak 10.000 işlem gerçekleştirme potansiyeline ulaşabileceğini söylüyor. Önceki canlı yayınlardan birinde konuşan Hoskinson, "Videonun amacı, modernleşmiş bir üçüncü nesil kripto para biriminin gerçekten büyük bir revizyona ihtiyacı olduğunu göstermekti" ifadelerine yer verdi. 

Cordano kurucusu Hoskinson'a göre Dogecoin'in kullanım açısından yetersiz olduğu, BTC ile arasındaki büyük farkı apaçık ortaya koyuyor. BTC'nin durumunun Satoshi Nakamoto'nun yıllar boyu araştırması ve geliştirmesinin sonucu olduğu kayıtlara geçiyor. 

Dogecoin yok olabilir 

Hoskinson, yüklü miktardaki Doge'lerin sadece birkaç cüzdanda bir araya getirildiğine değinmek istedi ve bu cüzdanların satış yapması durumunda kripto para biriminin yok olma riski ile karşılaşabileceği konusunda uyarısını yaptı. Bu durumdan zararda çıkacak olan tek kişilerinde bireysel yatırımcılar yani küçük yatırımcılar olduğunu da ayrı olarak dile getirdi. Hoskinson, Cordano ekibi ve kendisinin gelecek yıllarda Dogecoin ile birlikte bazı çalışmalara imza atmak istediğini açıkça dile getirdi.

 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.