Dev şirket Wall Street: Bitcoin (BTC) bu seviyeye düşerse alırım !

Dev şirket Wall Street: Bitcoin (BTC) bu seviyeye düşerse alırım !

Wall Street'in önde gelen isimlerinden olan Jim Cramer, fiyat 10.000 dolar seviyelerine kadar indiği zaman Bitcoin (BTC) satın alacağını takipçileri ile paylaştı.

"Bitcoin 10 bin dolara düşerse alırım"

Cramer, bugün CNBC kanalında BTC satın aldığı seviyelerin ortalamada şu ankinden çok daha aşağıda seyrettiğini açıkladı. Ayrıca, "Çok fazla satın aldığım 10.000, 11.000 ve 12.000 dolardan alabilirsem tekrardan Bitcoin (BTC) alabilirdim"

The 1 percent's long con: Jim Cramer, the Tea Party's roots, and Wall Street's demented, decades-long scheme | Salon.com

Aynı zamanda Mad Money programının da sunucusu olan Cramer, Pazartesi günü Çin'in BTC madenciliği endüstrisine kısıtlama getirmesi ile ilgili endişeler nedeniyle elinde çoğu Bitcoin'i sattığını dile getirdi.

Cramer ayrıca fidye yazılımı saldırılarını asıl çıkış nedeni olarak işaret etti: "Bence Adalet Bakanlığı, FBI, Federal Rezerv ve Hazine bir araya gelip 'tamam çocukları, fidye yazılımı öderseniz peşinizden gideceğiz' demeli ve bunu gerçekleştirmeli.

Bitcoin sert düşmeye devam ediyor - ShiftDelete.Net

Cramer, Kötü tahminleriyle anılsa da bu kez tutturuyor 

Programı 16 yılı aşkın süredir yayında olmasına karşın, Cramer kesinlikle utanç verici tahminlerde bulunduğu da oluyor. Örnek verecek olursak, "Çılgın para" izleyicilerini Hewlett-Packard'ın hisselerini altı ayda yüzde 100'ün üzerine çıkmadan önce elden çıkarmaya çağrı yapmıştı.

Fakat Cramer, tahminlerini bu kez nokta atışı tutturuyor gibi izlenim veriyor. Bugün erken saatlerde Bitcoin (BTC), 22 Ocak'tan bu zamana kadar en düşük seviyesi olan 28.600 dolar seviyelerine kadar gerileme gösterdi.

CNBC's Jim Cramer: US Citizens Feel 'Seething Anger' at Wall Street

Bitcoin, Cramer'in 10.000 dolara kadar bir çöküş yaşaması hedefine ulaşabilmesi için 14 Nisan'da ki zirvesinden yüzde 84.5'i bırakması gerekecek. Bu da kripto parada yaşanan kış mevsiminin Aralık 2018'de kaydedilen Bitcoin düzeltmesinin boyutu ile aynı oranda eşleşebilir.

Guggenheim'dan Scott Minerd'in daha gerçekçi bir düşüş hedefi var gibi gözüküyor. Yakın zamanlarda attığı tweet'te, bir sonraki muhtemel destek seviyesinin 20.000 dolar olduğunu dile getiriyor.

Bitcoin (BTC) Fiyatının Düşüş Sebebi Bu Transferler mi? - Bitcoin Sistemi

NorthmanTrader'dan Sven Henrich, Bitcoin'in düzeltmenin sonunu işaret edebilecek çift dipli bir model oluşturabileceğini bu formasyon gerçekleşirse yükseliş görülebileceğini de ekledi. Bitcoin bu yazı yazıldığı sırada 33.012 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.