Dogecoin ve Shiba Inu İçin Durum Çok Kritik! 2 Coin İçin Önemli Düzeltmeler Gelebilir!

Dogecoin ve Shiba Inu İçin Durum Çok Kritik! 2 Coin İçin Önemli Düzeltmeler Gelebilir!

Dogecoin ve Shiba Inu için yakın zaman içerisinde düşüş durumunun yeniden başlayıp başlayamayacığını belirlemekte olan destek seviyesi, yeniden teste sokulabilir.

Dogecoin ve Shiba Inu için yakın zaman içerisinde düşüş durumunun yeniden başlayıp başlayamayacığını belirlemekte olan destek seviyesi, yeniden teste sokulabilir.

İki coin de tüm zamanların en yüksek noktalarına ulaşarak olağan popülerlirliklerini kaybetmeye başladılar. Bireysel faiz geri gelene kadar her iki varlıkta zarar görmeye devam edebilir.

Şaka Coinlerde Düşüş Yolu Gözüküyor!

Doge ve SHIB coin varlıkları geçtiğimiz günlerde ard arda yükseliş göstererek zamanlarının en yüksek oranlarına çıkmayı başarabilmişlerdir. Hatta iki krito varlık, Mayıs ayındaki piyasa geneli çöküşten önce yatırımcıları için yüksek miktarlar kazandırmışlardır. Birçok dijital varlıkla beraber iki coin de tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşmayı başarabilmişlerdir.

Ancak her iki varlığın sosyal aktivite oranı da Mayıs ayı itibarıyla düşüşe geçmiş durumdadır. Dogecoin kanadında yer alan sosyal aktivite, şu an için 150 m,lyon etkileşimin de üzerinde bulunuyor. Fakat SHIB kanadına bakıldığında bu durumun yalnızca 10 milyona yakın olduğu tahmin ediliyor.

DOGE Durgunluğunu Devam Ettiriyor!

Dünya çapında en popüler şaka coin birimleri arasında yer alan DOGE coin, fiyat bazında son beş aydır basit bir şekilde kalarak hiçbir hareket belirtisi göstermiyor. Piyasa bazında 10. popüler coin olan DOGE, bir dizi alanda daha düşük seviye oranından işlem görerek 0.17 dolar seviyesinin kırılması ile daha önemli düşüşleri de beraberinde getirmesi bekleniyor.

Uzmanlar tarafından yapılan açıklamalara göre DOGE üzerindeki çizgi ve gidişat eğrisi araştırmaları derinlemesine devam ediyor. Fakat bu durum, makro görünüm bazında destek veya direnç unsurlarının kırılması ile daha fazla durgunluğun yaşanacağını ifade ederken, ilerleyen süreçlerde düşüş gösteriyor.

SHIB Desteği Tekrardan Test Edilecek

DOGE coin gibi SHIB coin de uzun bir duraklama dönemi içerisine girdi. Fiyat bandı, günlük grafik bazında paralel bir kanal içerisinde yer alıyor.

SHIB coin, yakın zaman içerisinde kanalın üst sontasından kabul edilmesi ve şu an orta trend çizgi altından işleme alınıyor. Bu koşullar, SHIB coin için 0,00000582 dolar bandından alt kenarına dalacağını ifade ediyor. Bu durumlar yaşandığı taktirde SHIB coin hakkında yeniden düzenlemelerin gelebileceği de konuşulmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.