Dünyanın En Büyük Bankası BBVA Bitcoin (BTC) Hizmeti Sunacak !

Dünyanın En Büyük Bankası BBVA Bitcoin (BTC) Hizmeti Sunacak !

İspanya'da bulunan dünyanın en büyük bankalarından olan BBVA, İsviçre'de ki müşterilerine özel olarak Bitcoin (BTC) alım satım işlemlerini başlatacağını resmi olarak duyurdu.

İspanya merkezli dünyanın en büyük bankalarından olan BBVA, İsviçre'de ki müşterilerine özel olarak Bitcoin (BTC) alım satım işlemlerinin başlatılacağını resmi olarak duyurdu. BBVA yetkililerinden yayınlanan basın açıklamasında İsviçre'de ki tüm müşterilerin kripto para alım satımı ve depolama hizmeti yapabileceğini söyledi.

Bitcoin'de son durum ne? 1 BTC kaç dolar? Bitcoin yükseldi mi? İşte detaylar... | Kripto para - Fotomaç

BBVA İsviçre'ye özel kripto para hizmetini açacak

BBVA İsviçre, 6 aylık deneme sürecinden sonra İsviçre'de ki özel müşterilerine Bitcoin (BTC) alım satım ve saklama hizmetini sunacak. Sunacakları yeni hizmetin 21 Haziran'da aktif olacağı duyurulmasının yanı sıra kripto para sektörüne bir dev daha girmiş olacak. BBVA'nın açacağı yeni hizmet kripto para alım satımını ve depolamasını sağlayacak. 

İsviçre Hükümetinden Bitcoin ve Blockchain Şirketlerine Destek!

Kripto paraların yaygınlaşması adına önemli bir adım olan bu gelişme 6 aylık bir test süresinin ardından tamamlanacak ve müşterilere sunulacak. Dünyanın en büyük bankası BBVA, ilk başta sadece kripto paraların en büyüğü olan Bitcoin'i alım satıma açacak fakat zaman ilerledikçe sadece Bitcoin değil Altcoinlerin'de alım satıma açılacağını duyurdu.

Mobil uygulamaya da entegre edilecek 

BBVA üst düzey yetkililerin yapmış olduğu açıklamada şirketin bir sonraki adımı "müşterilerin portföylerini çeşitlendirebilmek adına atılmış bir adım" olarak nitelendiriyor. En büyük kripto paranın alım satım ve saklama işlemlerinin bankanın mobil uygulamasına entegre şekilde çalışabileceğini de ekledi. BBVA'nın mobil uygulamasında yer alacak Bitcoin (BTC); Euro, USD veya herhangi bir fiat para birimine hızlı ve kolay bir şekilde dönüştürülebilecek. Dev kuruluş şuan için bu hizmeti sadece İsviçre'de aktif etmeyi planlıyor. İsviçre, kirpto para düzenlemelerinin açık ve şeffaf bir şekilde yürütüldüğü ülkelerin arasında yer alıyor. 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.