Ethereum (ETH) ve Altcoinler hakkında Ünlü Analistten Uyarı !

Ethereum (ETH) ve Altcoinler hakkında Ünlü Analistten Uyarı !

Ethereum (ETH) ve Altcoinler hakkında Ünlü Analistten Uyarı !

En büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC), 25 Haziranda bir kez daha 30.000 dolar seviyelerini denedi fakat hemen tepkisini aldı. Boğanın başlamasından bu yana sadece iki kez görülen bu ziyaret, boğa trendinin resmi olarak bittiğini bize söylüyor olabilir. Bitcoin basın saati itibarıyla 31.000 dolar seviyelerinin üstünde kalmayı başarırsa da BTC'nin 30.000 doların altına indiği her saniye, altcoinler ezilmeye devam ediyor.

Bitcoin, 12 Mart Covid Çöküşünden Bu Yana 00 Arttı • coinler.us

Toplam piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum'un 1.782 dolara kadar düşmesi de bunu destekler nitelikte. BTC, her düşüşün ardından en azından şu anlık 30.000 dolar seviyelerinin üzerine çıksa bile Ethereum ve diğer altcoinler düştükleri seviyelerden Bitcoin kadar hızlı yükselmeyi başaramıyor.

Bitcoin ve Altcoinler için muhtemel düşüş senaryosu 

Ünlü kripto para analizcisi Filbfilb ise bu hususta altcoin yatırımcılarının endişe seviyelerini arttıracak bir açıklama yaptı. Flibflib, altcoinlerin aslında Bitcoin'in 50.000 dolar seviyelerinde seyrettiği günden beri düşüş içerisinde olduğunu dile getirdi. Altcoinlerin şu an için daha yüksek riskli olduğunu ekleyen Flibflib, Bitcoin'in altcoinlere tehdit olduğunu da söyledi. Ünlü analiste göre Bitcoin daha düşük seviyelere düşerse altcoinlerin bu düşüşün iki katı kadar düşüş yaşayacabileceğini ekledi. 

Bitcoin ve Kripto Paralar Dünyasında Neler Oluyor? | Teknoloji.org

Flibflib, en kötü senaryo dediği BTC'nin %30 daha düşüş beklentisi olduğunu söylüyor. Bu da 20.000 dolar seviyelerine kadar hızlı bir düşüşün söz konusu olduğunu bize söylüyor. Analistin hesaplamasında yer alan bu durum Ethereum'da %60 düşüşle 700 dolar seviyelerine kadar çekilebileceğini ekledi. Altcoinlerin hepsinin benzer bir düşüş yaşamasına da muhtemel açıklamasını yaptı. 

Bu yazıdaki hiçbir kelime yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.