Goldman Sachs: Ethereum'un Bu Yıl 8 Bin Doları Vurabileceğini Açıkladı

Goldman Sachs: Ethereum'un Bu Yıl 8 Bin Doları Vurabileceğini Açıkladı

Küresel yatırım bankası Goldman Sachs'ın, ETH fiyatının yıl sonuna kadar 8.000 dolara yükselebileceğini açıkladı. Bankanın analistleri, kripto para birimlerinin 2019'dan bu yana enflasyon kırılmalarına paralel olarak işlem gördüğünü açıkladı.

Goldman Sachs'ın, bankanın Global Piyasalar genel müdürü Bernhard Rzymelka tarafından dağıtılan bir araştırma notunda, eterin ( ETH ) fiyatının yıl sonuna kadar 8.000 dolara ulaşabileceğini açıkladığı bildiriliyor . Not, Zerohedge'e göre kripto para birimlerinin 2019'dan bu yana enflasyon kırılmalarına uygun olarak işlem gördüğünü detaylandırıyor.

Bloomberg Galaxy Kripto Endeksini (kırmızı) bir log ekseninde ve 2 yıllık ileriye dönük 2 yıllık enflasyon takasını (mavi) gösteren bir grafiğe atıfta bulunan Goldman'ın analistleri, “yerel zeminin ethereum için destekleyici göründüğünü” belirtti.

.jpg

Analistler şunları ekledi: “Enflasyon piyasalarını özellikle yakından takip etti, muhtemelen döngüsel doğayı 'ağ tabanlı' varlık olarak yansıtıyor. Ve enflasyon başabaşlarındaki en son artış, son dönemlerin önde gelen ilişkisinin devam etmesi durumunda (gri daireler) yukarı yönlü risk olduğunu gösteriyor.” Ayrıca şunlara dikkat çektiler:

Bu, ethereum grafiğiyle iyi bir şekilde örtüşüyor.

Goldman notu ayrıca şöyle açıklıyor: “Piyasa, daralan bir kama ile tüm zamanların en yüksek seviyesine baskı yapmaya başladı: Ya bir tükenme ve zirve işareti… ​​ya da daha yüksek bir kırılma üzerine hızlanan bir rallinin başlangıç ​​noktası.” Analist ayrıca, “RSI henüz geçmiş piyasa yüksek seviyelerinde görülen aşırı alım seviyelerine ulaşmadı” dedi.

Yayın, ileriye dönük enflasyonla tarihsel korelasyon devam ederse, önümüzdeki iki ay içinde ethereum fiyatının 8.000 dolara kadar yükselebileceğini bildirdi.

Goldman'ın ETH fiyat tahmini, Finder.com'un 50 fintech uzmanından oluşan panelinin yakın tarihli bir tahmininden daha yüksek. Fiyat karşılaştırma portalı güncellenen bekliyor onun uzmanlarını gösteren geçen hafta panelin Ethereum fiyat tahminini ETH yıl sonuna kadar $ 5114, 2025 yılına $ 15.364 ve 2030 yılında $ 50.788 vurmak.

Fiyatı ETH $ 4,324.98 ve onun piyasa değeri verilere dayalı, bu yazının yazıldığı $ 511.160.000.000 olan Bitcoin.com Pazarlarda . Ether 28 Ekim'de tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Son yedi günde %5,5 ve son 30 günde %30,7 arttı.

Küresel yatırım bankası resmen kurulmuş Mayıs ayında kripto ticaret ekibi ve başlatılan aynı ay ticareti türevleri Bitcoin. Haziran ayında, bankanın dijital varlıklar başkanı Mathew McDermott, Goldman Sachs'ın önümüzdeki aylarda ETH'de vadeli işlemler ve opsiyon ticareti sunmayı planladığını açıkladı .

Temmuz ayında bankanın analistleri , etherin “yerel dijital para birimi olduğu platform olan Ethereum, akıllı sözleşme uygulamaları için en popüler geliştirme platformu olduğu için en yüksek gerçek kullanım potansiyeline sahip kripto para birimine benzediğini” söyledi .

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.