Kripto Borsası Kraken Bugün Shiba Inu'yu Listelemeye Hazır! SHIB Yatırımcıları Fiyatın Artmasını Bekliyor

Kripto Borsası Kraken Bugün Shiba Inu'yu Listelemeye Hazır! SHIB Yatırımcıları Fiyatın Artmasını Bekliyor

Kripto para borsası Kraken, shiba inu (SHIB) kripto para biriminin Salı günü platformunda listeleneceğini belirtti. Dogecoin rakibi son zamanlarda çok popülerlik kazandı, son yedi günde %97 ve son 30 günde %825.5 yükseldi.

Kripto para borsası Kraken, Pazartesi günü shiba inu kripto para birimini (SHIB) platformunda listeleme konusunda tweet attı. San Francisco merkezli borsaya göre, şirketin ürün lideri Brian Hoffman, tweet 2K beğeni alırsa Kraken'in Salı günü shiba inu'yu listeleyeceğini söyledi. Tweet yazıldığı sırada 45.1K beğeni aldı ve 11.6K kez retweetlendi.

2011 yılında kurulan Kraken, euro hacmi ve likidite bazında dünyanın en büyük küresel dijital varlık borsası olduğunu söylüyor. Global olarak, müşteri tabanı, web sitesi ayrıntıları dahil olmak üzere EUR, USD, CAD, GBP, JPY, CHF ve AUD dahil olmak üzere 60'tan fazla dijital varlık ve yedi farklı fiat para biriminde işlem görmektedir. Kraken, devlet tarafından kiralanmış bir bankacılık lisansı alan ilk ABD kripto şirketi oldu. Kripto borsası dünya çapında 7 milyondan fazla tüccara hizmet veriyor.

Kraken, SHIB'nin Salı günü kesinlikle listeleneceğini doğrulamazken, bir Twitter kullanıcısı, borsadan bir müşteri temsilcisinin Pazartesi günü geç saatlerde SHIB'nin "yarın bir ara" listeleneceğini söylediğini iddia ederek, "Tam bir zamanımız yok. listeleniyor, ancak yarın bir güncelleme olmalı.”

SHIB destekçileri, Kraken'deki listeyi ultra yükseliş olarak görüyor ve shiba inu'nun fiyatının artmasını bekliyor. Bir kişi tweet attı: “SHIB için yükseliş haberleri, burada ticarete uygun hale geldiğinde fiyatta bir artış bekliyor. Kraken muhtemelen değişim ücretlerinden de güzel bir kuruş kazanacak.” Bir diğeri SHIB'nin fiyatının önemli ölçüde artmasını bekliyor ve Kraken'in listelemesinin meme madeni parasına "çok ihtiyaç duyulan bir destek" vereceğini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.