Kripto para borsası Coinbase'de listelenen AMP yüzde 25 yükseldi..

Kripto para borsası Coinbase'de listelenen AMP yüzde 25 yükseldi..

Coinbase'de listelenen AMP, yüzde 25 fırladı. Kripto para ödeme uygulaması Flexa'nın tokeni AMP, Coinbase'de listelendikten sonra tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Cointelegraph Piyasalar Pro ve TradingView verilerine göre AMP/USD paritesi, 17 Haziran'da ilk kez 0,11'e ulaştı.

Kripto para ödeme uygulaması Flexa'nın tokeni AMP, Coinbase'de listelendikten sonra tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Cointelegraph Piyasalar Pro ve TradingView verilerine göre AMP/USD paritesi, 17 Haziran'da ilk kez 0,11'e ulaştı.

AMP 0,12 dolara yaklaşıyor

Kendini "fiziksel mağazalar için ilk dijital para ile ödeme opsiyonu" olarak tanımlayan Flexa, kripto paraların kabul edilmesi ve harcanması için geniş çaplı bir çözüm sunmayı hedefliyor.

Felxa'nın önceki altyapı tokeni Flexacoin (FXC), geçtiğimiz yıl yapılan revizyonun bir parçası olarak AMP'ye dönüştürülmüştü.

Revizyon, göründüğü kadarıyla token için iyi oldu ve AMP, 0,006 dolardan işlem gördüğü 2021 başından beri yüzde 1.700 değer kazandı.

Flexa, Kanadalı e-ticaret şirketi Shopify ile de iş birliği yaptı. Shopify, geçtiğimiz günlerde ödeme özelliklerini tüm Facebook ve Google satıcılarına sunacağını duyurduğunda, AMP yükselişini daha da hızlandırdı ve son 24 saat içinde yüzde 25 fırladı.

amp.jpg

AMP/USD paritesinin 1 günlük mum grafiği (Bittrex). Kaynak: TradingView

ABD'li gıda ve perakende zinciri Sheetz de mayıs sonunda Flexa'nın hizmetlerini kullanarak Bitcoin ödemeleri kabul edeceğini duyurmuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.