Kripto Para Yatırımcıları Dikkat! İş Adamı Barry Sternlicht'den Bomba Bitcoin Tahmini

Kripto Para Yatırımcıları Dikkat! İş Adamı Barry Sternlicht'den Bomba Bitcoin Tahmini

Milyarder iş adamı Barry Sternlicht ise Bitcoin'in arzının kısıtlı olduğunu ve 1 milyon dolara yükselebileceğini söyledi.

Hürriyet gazetesinden Burak Taşçı'nın haberine göre, Lider Kripto Para birimi Bitcoin sert fiyat hareketlerine sahne oluyor. 69 bin dolardan düşüşe başlayan ve 42 bin dolara kadar gerileyen Bitcoin dar banda sıkıştı. Tarihi yüksek düzeyinden yüzde 40 oranında uzaklaşan Bitcoin 2021 yılı ortalama fiyat sınırında işlem görmeye başladı.

Koronavirüsün Omicron varyantı ve Fed'in faiz artırma ihtimalleri kripto paralar üstünde etkili oluyor. Küresel enflasyonun yükselişe geçmesi ve Fed'in faiz artırmasıyla beraber dolarda güçlenme ihtimali yatırımcıların yönünü değiştiriyor.

Kripto paraların genelinde de düşüş eğilimi hakim oluyor. Bitcoin bugün itibarıyla 2021 yılı yılı ortalaması olan 47 bin 272 doların hafif üzerinde 48 bin Dolar seviyelerinde işlem görüyor.

BITCOIN YATIRIMCILARI...

Bitcoin'de fiyatlar 47 bin dolar ile 50 000 dolar arasına sıkıştı. 50 000 dolara gelindiğinde satış hareketleriyle karşılaşan Bitcoin yatırımcıları küçük kâr hareketlerinde bulunuyorlar.

Güne 47 bin 657 dolardan başlayan Bitcoin gün içerisinde en düşük 47 bin 466 dolar, en yüksek de 48 bin 738 dolar seviyesini gördü. Saat 08:34 itibarıyla 48 bin 170 dolardan alıcı buluyor.
Ethereum ise yataya yakın seyirde ve 4112 dolar düzeyinde işlem görüyor.

1 MİLYON DOLAR TAHMİNİ

4.2 milyar dolarlık serveti bulunan Starwood Capital Group'un yönetim kurulu başkanı Barry Sternlicht, Bloomberg TV'ye önemli açıklama yaptı.

Bitcoin'in hiç hacklenmediğini dile getiren Sternlicht dünyada yalnızca 21 milyon Bitcoin'in bulunduğunu ve kendinin de mal varlığının yüzde 2-3'üyle Bitcoin aldığını söyledi.

Bitcoin fiyatının 1 milyon doları bulacağını belirten Sternlicht "Bitcoin’in değeri 1 milyon doları bulabilir. Çünkü yalnızca ABD’deki yatırımcılar değil, bütün dünya anlayacak ki daha fazla üretilemeyen şeyin adı Bitcoin’dir" ifadesini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.