Lider Analist, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) Rallisi Hakkında Konuştu

Lider Analist, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) Rallisi Hakkında Konuştu

Lider kripto para birimi olan Bitcoin (BTC), kısa süre önce tekrardan 40.000 dolar seviyelerini test edip yatırımcıları biraz umutlandırdıktan sonra kırılım gerçekleşmedi.

Bitcoin (BTC)'nin Fiyatı 34.000 dolara düştü

Bitcoin (BTC)'nin fiyatı bu yazı yazıldığı sıralarda 34.500 dolardan işlem görüyor ve toplam piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi olarak görülen Ethereum (ETH)'da 2.100 dolar seviyelerinde işlem görmeye devam ediyor. BTC son 7 gün içerisinde %4 ETH ise %11 değer kaybına uğradı. Buna karşın ünlü bir analistin umutlarını hala yitirmediği görülmekte.

MicroStrategy'den 15 Milyon Dolarlık Ek Bitcoin (BTC) Alımı - Kripto Arena

Ünlü analist KALEO, 2021 yılının ikinci yarısında ETH ve BTC'nin hala bir rekora koşabileceğine inanıyor ve bu tahmini takipçileri ile paylaştı. KALEO, 2121 yılının ikinci yarısı son bulmadan BTC fiyatının 6 haneli seviyeler üzerine yani 100.000 dolar seviyesi üzerine çıkabileceğini düşünüyor. ETH için ise analistin tahmini 10.000 doların üzeri. 

Ünlü Analist, Ethereum (ETH) için %90 Düşüş Bekliyor

Ethereum son zamanların rekoru olarak henüz 5.000 dolar seviyelerine bile ulaşmamış olsa bile Bitcoin kendine hedefine daha yakın görünüyor. Bitcoin fiyatının 100.000 dolar üzerine çıkabilmesi için yeniden 64.000 seviyelerine çıkıp buradan da %50 civarında bir yükseliş göstermesi yeterli olacak.

Ethereum'da son durum ne? 1 Ethereum kaç dolar? Ethereum yükseldi mi? İşte detaylar... - Fotomaç

KALEO, bu tahminlerini şuna bağlıyor: kurumsal yatırımcıların kabulüne ve altcoin sezonuna bağlıyor. Analistin açıklamalarına göre bir altcoin sezonu daha yaşayacağız ve daha faza hükümet ve kurumun BTC kabulü gerçekleşecek. KALEO, bu rekorun ardından ise çok sert düşüş bekliyor olacağımızı açıkladı. 

Ethereum'da son durum ne? 1 Ethereum kaç dolar? Ethereum yükseldi mi? İşte detaylar... | Kripto para - Fotomaç

Ünlü analiste göre Ethereum (ETH) fiyatı beklenen ayı sezonunun gelmesiyle beraber %90 gibi inanılmaz bir değer kaybı yaşatacak. Analistin bu görüşünün 2022/2023 yıllarında gerçekleşmesini öngördüğünü söylüyor. Böyle bir durum ise yatırımcılara 2018-2019 tarihlerindeki düşüşleri bir nebze de olsa hatırlatmış olabilir .

Bu haberdeki hiçbir yazı yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. İşlemi hür iradenizle açıp hür iradenizle kapatırsınız. 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.