Son Zamanlarda Popüler Olan Tron TRX Coin Nedir?

Son Zamanlarda Popüler Olan Tron TRX Coin Nedir?

Tron (TRX) parası Justin Sun tarafından piyasaya sürüldü ve şu anda CEO. Singapur merkezli Tron, merkezi olmayan bir kripto para birimidir. Tron'un amacı, geleneksel merkezi eğlence endüstrisinin yerini almak ve içerik paylaşımını daha adil hale getirmektir. Proje, gerçek dünyadaki ekonomik kalkınmayı desteklemek için Tron Vakfı adlı kar amacı gütmeyen bir kuruluş tarafından oluşturuldu.

Tron TRX Coin Piyasa Değeri Nedir?

TRX jeton şu anda 0,03 ABD doları değerinde ve toplam piyasa değeri 2,890,473 USD. Bu kripto para birimi olması gerektiği gibi büyümedi, ancak yine de çok fazla potansiyele sahip. Tron'un CEO'sunu oluşturan Justin Sun, bir girişimci ve yazılım geliştiricisidir. Tecrübesi, Tron'un piyasaya sürülmesini teşvik etmek için çok çalıştığını gösteriyor. CEO, sadece kripto para biriminde bir yatırımcı değil, aynı zamanda bir yaratıcıdır. O, şu anda kripto para birimindeki en etkili insanlardan biri ve bu, twitter'daki büyük takipçisi ile anlaşılabilir. Twitter'da yaklaşık iki milyon takipçisi var ve kripto para birimleri dünyasında ne kadar etkili olduğunu gösteriyor.

Proje, Tron Vakfı için gerçekten iyi olan ünlülerden bile son zamanlarda çok ilgi görüyor. Modern zamanların en büyük boksörlerinden Mayweather gibi kişiler Tron'u desteklediler ve Twitter'da da bundan bahsettiler. Buna benzer başka birçok durum var ve bu, ne kadar insanın kripto para birimini desteklemeye istekli olduğunu gösteriyor. Öte yandan, Tron ile ilgili en büyük sorun, merkezileştirilmiş olmasıdır. Merkezi bir platforma sahip olmak, sahibi isterse Tron'un manipüle edilebileceği anlamına gelir. TRX coin'in protokolü güncellenmiş olsa bile, bununla ilgili hala çok büyük bir sorun var.

tron-trx-nedir.jpg

Tron ana ağının lansmanı ertelendi ve bu proje için iyi değil. İnsanlar asla gerçekleşmeyecek bir şeye yatırım yapmak istemiyorlar. Ayrıca Tron gibi bir projeye yatırım yapmak oldukça riskli. Bunun da ötesinde, Tron'un ana ağı yakın zamanda saldırıya uğradı. Birkaç saat içinde saldırıya uğradı ve bu, Tron'un gerçekte ne kadar merkezi ve savunmasız olduğunu gösteren çok güçlü bir kanıt. Ana ağ henüz güncellenmedi, bu yüzden bilgisayar korsanlarının bir boşluk bulup Tron ağını hacklemesi kolaydı. Tron çok dikkat çekiyor ancak hala iyileştirilmesi gereken birçok şey var. Ana ağ lansmanı, geçmişte birçok başarısız lansman olduğu için oldukça uzun bir süre ertelenebilir. Saldırıyı düzeltecek bir güncelleme, saldırıya daha az eğilimli olmasını da sağlayabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.