Ünlü Analistten Ripple (XRP) Tahmini ve Yorumu !

Ünlü Analistten Ripple (XRP) Tahmini ve Yorumu !

Ripple (XRP) yalnızca son bir hafta içinde %20’nin üzerinde bir düştü.

Uzmanlara göre özellikle son 7 gün içinde, Ripple (XRP) fiyatını 0.7 ile 1 dolar arasındaki bölgeden çıkarmak için tetikleyici bir unsuru bekliyor. Birçok isim XRP'nin gelecekteki performansı hakkında tahminler geliyor.

Ripple (XRP), herhangi bir paniğe karşı tamamen savunmasız

Altcoin fiyatının yakın zamanda nereye gidebileceği ile ilgili çokça analiz ve yorum var. Cryptowzrd isimli ünlü analist, bu beklentilerini takipçileriyle paylaşıyor. Analist, Bitcoin ve genel kripto piyasası düşüş yaşamadan bir kaç gün önce, 20 Haziran tarihinde XRP'nin fiyatının 0.72 dolara kadar düşmesi yönünde beklentisi olduğunu paylaşmıştı. Ayrı olarak XRP gibi diğer altcoinlerin BTC fiyatından doğrudan etkilendiğinin altını çizerek "Bu, Bitcoin'in destek bulması için son hareket. Bitcoin değişir veya değişmez, bu piyasada ani bir değişiklikle karşı karşıya kalabilir" ifadelerini paylaştı. 

Ve başlıyor! Ripple XRP davası ne zaman saat kaçta? XRP davası başlıyor mu? - Takvim

Bitcoin (BTC), çok fazla yükselemedi ve 30.000 dolar direnç seviyesinin biraz üstünde işlem görmeye devam ediyor. Analist, XRP/BTC paritesi ile alakalı, "XRP/BTC hala destek bölgesinin altında bulunuyor, bu sebeple herhangi bir panik satışına karşı daha savunmasız halde" ifadelerine yer verdi. 

Veriler XRP hakkında neler diyor ? 

Uzmanlara göre zincir üstü metrikler, XRP'nin fiyatlanması önümüzdeki bir kaç gün boyunca mevcut aralıkta hapsolacağını ima eden bir bulgu, birikim veya dağıtım belirtisinin görülmediğini söylüyor. XRP'nin işlem hacmi de ayın başlarında yükseliş gösterdi fakat yükselişin devamı gelmedi. Düşüş yaşandı ve Haziran aylarının ortalarında düşük seviyelerde kalmaya devam etti. Benzer olarak, balina işlemlerinin sayısı da önemli bir artış yaşamadan aynı seviyede kalmaya devam etti. 

Bu yazıdaki hiçbir kelime yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz.

 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.