'Yavru Doge' Olarak Gösterilen Shiba 10 Kat Değerlendi! BTC, ETH ve XRP Kaç Dolar, TL Oldu?

'Yavru Doge' Olarak Gösterilen Shiba 10 Kat Değerlendi! BTC, ETH ve XRP Kaç Dolar, TL Oldu?

Kripto para piyasaları haftalardır devam etmekte olan yükselme ivmesini şimdilik kaybetti gibi duruyor. Dünün ardından piyasalar bugün de düşüş gösterdi. Kripto para piyasaları son 24 saatte yüzde 5.1 gerileyerek 2.6 trilyon dolara indi. Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu?

Bitcoin günler sonra 60 bin doların altını gördü. Saat 08.40 itibariyle BTC'nin fiyatı yüzde 3.3 azalarak 58 bin 985 dolar oldu. Böylece BTC 24 saat içerisinde hem 60 bin hem 59 bin doların altına indi. BTC'nin piyasa hakimiyeti ise yüzde 42.76'ya yükseldi. 

BTC'Yİ GERİDE BIRAKTI 

Ethereum cephesindeki kayıp BTC'yi geride bıraktı. ETH'nin fiyatı yüzde 6.2 düşüş gösterdi. ETH'nin 4 bin 6 dolara indi.  Ripple ise adeta kabusu yaşadı. XRP'nin fiyatı yüzde 9.3 indi ve 1.01 dolar oldu. Ripple bu şekilde yeniden 1 dolar sınırına geriledi.  Dogecoin'deki düşüş ise yüzde 5 seviyelerinde oldu. DOGE'un fiyatı 25 cent. 

30 GÜNDE NEREDEYSE 10 KAT DEĞERLENDİ 

Son dönemlerin popüler projesi Shiba Inu bir vakitler yavru DOGE olarak gösteriliyordu. Shiba, son 30 günde nerdeyse 10 kat değerlendi. Böylece projenin toplam piyasa değeri 38 milyar dolara çıktı.  DOGE'un piyasa değeri ise 31 milyar dolar seviyelerinde. Böylece kısa süre önce yavru DOGE olarak isimlendirilen Shiba örnek gösterildiği projeyi geride bıraktı. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.