Araç Sahiplerine Kötü Haber Geldi! Motorin Fiyatları Zamlandı!

Araç Sahiplerine Kötü Haber Geldi! Motorin Fiyatları Zamlandı!

Motorine bu gece gelen zamdan sonra yarın da zam geldiği haberi araç kullanıcılarını üzdü

Motorine bu gece gelen zamdan sonra yarın da zam geldiği haberi araç kullanıcılarını üzdü! Motorinin litre fiyatına bugün 16 kuruş zam gelirken, yarından itibaren geçerli olmak üzere 10 kuruş daha zam gelmesi haberi araç sahiplerini üzdü.

Motorine yapılan son zamdan sonra motorinin litre fiyatı Ankara’da 6.33 TL’ye, İstanbul’da 6.12 TL’ye, İzmir de ise 6.36 TL’ye yükselecek.

Akaryakıt fiyatları Türkiye’nin de içerisinde bulunduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyat ortalamasına ve dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak hesaplanmaktadır. Bu hesaplamadan sonra dağıtım firmaları tarafından uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbest piyasa sebebiyle, şirketten şirkete ve kentten kente göre farklılık göstermektedir.

Akaryakıt ürünlerine zam haberi Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası tarafından yapılan açıklamada 6 Kasım 2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üste motorinin litre fiyatına %10 zam yapılacağı duyuruldu. Twitter üzerinden yapılan resmi açıklamada:

"Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı 06/11/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Motorinde 10 KRŞ/LT pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur." denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.