Fiat Şubat Ayına Özel Faizsiz Araç Kampanyasını Duyurdu

Fiat Şubat Ayına Özel Faizsiz Araç Kampanyasını Duyurdu

Türkiye'de en çok tercih edilen markalardan biri olan Fiat, yeni otomobil kampanyasını duyurdu. Şubat ayına özel uygulanan bu kampanyada belli model araçlarda yüzde sıfır faiz ile ödeme seçenekleri kullanılacak. Peki Fiat hangi model araçlarında sıfır faizli ödeme seçeneklerini müşterilerine sundu? Detaylar haberimizde...

İtalyan araba üreticisi Fiat, Şubat ayına özel sıfır faiz kampanyası ile sizleri araç sahibi yapmaya hazırlanıyor. Kovid-19 pandemisi sebebiyle satışların ciddi oranda düştüğü otomobil pazarında, Türkiye'de son yılların en büyük artışı yaşandı. 2021 yılında hızlı başlayan araba pazarında Şubat ayına özel kampanyalar duyurulmaya başlandı. 

Fiat'tan Sıfır Faiz Kampanyası

Dünyanın sevilen otomobil markalarından biri olan Fiat, sıfır faizli ödeme seçenekleri ile otomobil kampanyasını başlattı. Kampanya dahilinde satın alınacak olan belirli araçlarda ödeme seçenekleri sıfır faiz üzerinden hesaplanacak. Yapılan kampanya kapsamında 500L modelinde sıfır faiz ile geri ödeme planı hazırlanacak. Bu kapsamda 500L ailesinin Cross Plus versiyonu da Şubat ayı boyunca 71 bin TL indirim ile satılacak. 

Şubat ayı boyunca 183 bin 100 TL'den başlayan fiyatlarla 500L modeli satışta olacak. 500L'nin yanı sıra Fiat markasının hafif ticari araçları da kampanyada olacak. 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.