Fiat ve Peugeot’tan 2020’nin Son Fırsatı, Kampanyalı Sıfır Araçlar

Fiat ve Peugeot’tan 2020’nin Son Fırsatı, Kampanyalı Sıfır Araçlar

İtalyan Fiat ve Fransız Peugeot markalarından Aralık ayına özel olarak 2020’nin son kampanyası duyuruldu. Sıfır araç alacaklar için yılın bu fırsat Aralık ayı sonuna dek sürecek! Siz de sıfır araba almayı düşünüyorsanız detaylar haberimizde…

FIAT 2020 SON İNDİRİMLİ KAMPANYASI

Fiat markası Aralık ayı boyunca geçerli olacak indirimli fiyat ve ödeme kolaylıklarını duyurdu. Uygun fiyata sıfır araba almak için özel kampanyalar hazırlandı.

İlk kampanya Fiat’ın amiralı Egea modelinde. Egea alacak kullanıcılar için otomatik vites araçlar da ay sonuna dek manuel vitesli Egealarla aynı fiyata satışa sunuldu. Aynı zamanda %1,49 faiz oranıyla kredi imkanı sağlayan Fiat markası, 50 bin TL’ye kadar 24 ay taksit imkanı sağlıyor. Fiat Egealar şu anda 123 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla son kullanıcıya arz edildi.

Fiat’a ait 500L veya 500X Suv ailesinden araç almak isteyenler için de uygun fiyat ve kredi imkanları sunuluyor. Fiat yine Panda modeli için de cazip ödeme planları ve indirimler uygulamış durumda.

PEUGEOT TÜRKİYE 2020 SON İNDİRİMLİ KAMPANYASI

Kasım ayı içerisinde 2 bin 631 Suv satışıyla Türkiye içerisinde liderliğini ilan eden Peugeot, Aralık ayında da aynı koltukta olmak istiyor. Bu sebeple Suv modeller dahil olmak üzere birçok modelde uygun fiyat ve cazip krediler sunuyor.

SUV 2008 modeli için belirlenen fiyat 229 bin 500 TL olurken, 24 aya kadar sıfır faizle 50 bin lira kredi imkanı Peugeot Türkiye’de. SUV 5008 için ise kredi miktarı 100 bin liraya çıkarken 12 ay ve sıfır faiz olmaya devam ediyor.

PEUGEOT 210. YILINI KUTLUYOR

Aralık ayında Peugeot’tan sıfır araç alacak müşterilere özel 229 bin liradan başlayan fiyatlar ve şimdi al baharda ödemeye başla fırsatı sunuluyor. Araçlar için yüzde sıfır faiz imkanı da devam ediyor.

Peugeot 308, 508 ve Rifter modelleri içinde yüzde sıfır faizle, 12 ay kredi imkanı mevcut. Ticari araç alımları için de faizsiz kredi imkanı sunulmaktadır.

PANDEMİ NEDENİYLE ONLİNE TANITIMLAR

Peugeot’ta pandemi sebebiyle showroomlara katılmak istemeyen vatandaşlar için online tanıtımlar başlatıldı. Geçtiğimiz aylarda çok fazla talep gören dijital showroomlarla dilediğiniz aracı yakından inceleyebilir ve Peugeot görevlileri tarafından bilgilendirilebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.