İkinci el araç alacaklara önemli uyarı! Araç fiyatlarında rekor yükseliş yaşandı! Alınabilecek uygun fiyatlı ikinci el araç modelleri neler?

İkinci el araç alacaklara önemli uyarı! Araç fiyatlarında rekor yükseliş yaşandı! Alınabilecek uygun fiyatlı ikinci el araç modelleri neler?

İkinci el araç piyasasında yaşanan büyük yükseliş sonrasında vatandaş en uygun ikinci el aracı bulmak için büyük bir araştırma içerisine girdiler. İkinci el araç fiyatları düşecek mi? Alınabilecek en uygun araç fiyatları!

Koronavirüs salgını, ekonomik endişeler, döviz kurunda meydana gelen rekor yükseliş araç fiyatlarını yükseltmeye devam ediyor. İkinci el araç almak isteyen vatandaşlar, ikinci el araç fiyatlarının ani yükselişinin ardından büyük şok yaşadılar. Bunun üzerine pek çok vatandaş araç hayallerini ertelemek zorunda kaldı.

Sıfır araç üretiminin salgın nedeniyle yaşanan duraksama sonrasında talebi tam olarak karşılayamamasının yanı sıra yaşanan bazı ekonomik endişeler vatandaşı sıfır araç almak yerine ikinci el araç almaya itti. Bunun üzerine vatandaşlar ikinci el araçlara yöneldikleri zaman beklenmedik bir tablo ile karşılaştılar. Döviz kuruna, pandemi sürecine ve ortaya çıkan manipülasyonlara göre şekil alan ikinci el araç fiyatlarının sıfır araç fiyatları ile yarışır hale geldiği gözlemlendi.

Vatandaşlar bu noktada ellerindeki bütçeyi değerlendirmek, araç ihtiyaçlarını karşılamak için her gün ikinci el araç fiyatlarının ne zaman düşeceği konusunda sorgulamalar yapıyorlar. En uygun fiyatlı kullanılabilir durumda olan ikinci el aracı bulmak için büyük bir yarış içerisine girdiler. Salgının etkisi ile toplu taşıma araçlarından uzak durarak kendi araçlarını kullanmak ve sosyal mesafeyi sağlama isteğinin de bu durumda etkili olduğu belirlendi. Bu konuda araç fırsatlarının değerlendirilmesi amaçlanıyor.

İkinci El Araç Fiyatları Düşecek mi?

İkinci el araç fiyatları piyasada her geçen gün artmaya devam ediyor. Araba üretiminin sınırlı şekilde yapılıyor olmasından dolayı sıfır araba alımı neredeyse durdu. Vatandaşın ikinci el piyasasına yönelmesi fırsatçıları da harekete geçirdi ve fiyatlar bir anda yükseldi. Şimdilerde vatandaş kara kara nasıl ikinci el araç alabileceğini düşünüyor.

Araç alımı günümüz şartlarında bir lüksten daha çok ihtiyaç halini aldı. Bu konuda ucuz araba listesine erişmek isteyen vatandaş araştırmalarını da sürdürüyor. Şimdilerde alınabilecek en uygun 35 bin lira ve altı araç markaları neler?

En Uygun Fiyatlı İkinci El Araçlar!

2001 model Seat Cordoba 50 bin lira

2001 model Citroen Saxo 55 bin lira

2004 model Daica Solenza 70 bin lira

2005 model Ford Fiesta 65 bin lira

2005 model Dacia Logan 50 bin lira

2009 model Tata İndigo 35 bin lira

2008 model Fiat Albea 29 bin 500 lira

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.