İlk elektrikli pick up’ın lastiğini Pirelli üretecek

İlk elektrikli pick up’ın lastiğini Pirelli üretecek

“Pirelli Mükemmel Ahenk” stratejisi zarfında araçların niteliklerini iyileştirmek için Scorpion Verde All Season, Scorpion Zero All Season ve Scorpion All Terrain (Pirelli'nin SUV ve pick-up araçlara özel serisi) lastiklerinin özel versiyonlarını ilerletti.

“Pirelli Mükemmel Ahenk” stratejisi zarfında araçların niteliklerini iyileştirmek için Scorpion Verde All Season, Scorpion Zero All Season ve Scorpion All Terrain (Pirelli'nin SUV ve pick-up araçlara özel serisi) lastiklerinin özel versiyonlarını ilerletti. Bu doğrultuda, Pirelli'nin Rivian için geliştirdiği bütün lastiklerin yanağında RIV ve Elect işareti bulunuyor.

Pirelli'nin elektrikli araçlara yönelik lastikleri “Elect” işaretini taşıyor. Lastikler, elektrikli araçların güvenliği, performansı ve menzil optimizasyonu açısından çok kayda değer bir rol oynuyor.

“Elect” işaretli Pirelli lastikleri; düşük dönme direnci, gürültünün azaltılması, iyileştirilmiş (yol tutuşu) tutuş gibi kendine has özel özellikleri de elektrikli araçlara veriyor.

Pirelli ile Rivian'ın iki yıla yakın süren ortak mahsul geliştirme çalışmalarının sonucunda 20, 21 ve 22 inç ebatlı üç özel lastik ortaya çıktı. Bunlar arasından Scorpion Verde All Season 21 inç lastikler dünyada özgün ölçüsüyle öne çıkarken Pirelli göre Rivian'a özel olarak 275 55R21 ölçüsüyle sektöre sunuluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.