Otomotivin kalbi bu konferansta atacak

Otomotivin kalbi bu konferansta atacak

Otomotiv sanayisinde geleneksel araçlar yerini hızla benzer, otonom ve alternatif yakıtlı araçlara bırakıyor.

Otomotiv sanayisinde geleneksel araçlar yerini hızla benzer, otonom ve alternatif yakıtlı araçlara bırakıyor. Alternatif yakıtlı araçların payı her geçen gün artarken, nesnelerin interneti kavramına vasıta teknolojileri hızla adapte olmayı sürdürüyor ve şehirler de akıllı altyapılarını belirlemek için incelemeler yapıyor.

Bu yıl beşinci defa düzenlenecek olan “Uluslararası Otomotiv Mühendisliği Konferansı – IAEC” 9-12 Kasım 2020 tarihlerinde video konferanslar aracılığıyla online olarak gerçekleştirilecek. Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB), Otomotiv Sanayii Derneği (OSD), Otomotiv Teknoloji Platformu (OTEP), Araç Araçları Arz Sanayicileri Derneği (TAYSAD) göre Amerikan Otomotiv Mühendisleri Birliği'nin (Amerikan Society of Automotive Engineers – SAE International) işbirliği ile düzenlenen IAEC 2020, dört gün baştan başa Türkiye ve dünyadan, bağlantılı araç teknolojilerinden yük altyapılarına değin birçok konuda bilirkişi isimleri otomotiv profesyonelleri ile buluşturacak.

IAEC 2020'de; SAE International İcra Kurulu Başkanı David Schutt, Amazon Otomotiv Grubu Ürün Geliştirme Yöneticisi Max Cavazzini, CLEPA Başkanı Thorsten Muschal, Truva A.Ş. Başkanı Prof. Ian Fuat Akyıldız, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ve İBB Zeki Büyük Kasaba Departmanı Dr. Burcu Özdemir esas konuşmacılar olarak yer alacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.