Seat’ın kompakt SUV’u yenilendi

Seat’ın kompakt SUV’u yenilendi

2016 yılındaki lansmanından bu yandan Seat'ın en başarılı modellerinden biri haline gelen Ateca yenilendi.

2016 yılındaki lansmanından bu yandan Seat'ın en başarılı modellerinden biri haline gelen Ateca yenilendi. Türkiye'de FR ve XPERIENCE edinmek üzere iki öbür ekipman seviyesinde satışa sunulan Yeni Ateca 1.5 EcoTSI DSG 150 beygir motor seçeneği ile Seat Yetkili Satıcılarında.

Yeni Ateca, boyutları doğru geniş, dinç genel görüntüsünü korumuş. Yeni tasarım, bir önceki nesilde sahip olduğu genişliği (1.841 mm) ve yüksekliği (1.615 mm) korurken, ön ve arka tamponları 18 mm büyüyerek 4.381 mm’lik bir uzunluğa ulaşmış.

Ön kısımda yenilenen tampon ve bütün ekipman seviyelerinde standart olarak sunulan mercekli Full LED ön farlar yeni SEAT tasarım dilini yansıtıyor. Aracın arkasından ise yeniden tasarlanan arka tampon ve led stoplar uyarı çekiyor.

Otomobilin ne yeni donanım seviyesi olan XPERIENCE ise, araca daha pozitif sağlamlık ve offroad karakteri katıyor. Siyah ön ve arkadaki tampon eklerinin, çamurluk kaplamalarının, emrindeki çıtaların ve metalik görünümlü ön ve arkadaki süslemelerin eklenmesiyle araba daha göze çarpan bir hal alıyor. 18” ve 19″ aralarında 9 öbür opsiyonel alüminyum alaşımlı jant seçenekleri ve yeni Kamuflaj Yeşili rengi de dahil 10 ayrı dış renkten oluşan geniş renk yelpazesi ile yeni Seat Ateca, yeni bir stil sunuyor.

Ateca da hem opsiyonel olarak alınabilen görünmez kaplama ‘Climacoat' teknolojisine sahip bütün hava şartlarına dirençli bir ısıtmalı ön cam da bulunuyor. Bu teknoloji, ön camda buzlanmanın sadece 2-3 dakika içinde çözülmesini sağlıyor.

Tüm ekipman seviyelerinde standart olarak sunulan kullanıcı kadar tanımlanabilir yüksek çözünürlüklü 10,25” gösterge panelini ve data-davet sistemini bir araya getiren Dijital Gösterge Paneli yer alıyor. Standart medya sistemi, kablosuz bağlantı özellikleri barındıran 8,25″ ekrana sahipken, opsiyonel olarak alınabilen daha geniş 9,2″ multimedya sistemi, kullanıcı etkileşimini basitleştirmek için sesli komut sistemini sunuyor.

Otomobil ülkemizde 1.5 EcoTSI ACT 150 HP DSG S&S Xperience versiyonuyla 369 bin TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.