Sıfır araba almanın tam zamanı! Banka faizleri sıfırlandı..! 71 Bin TL indirimden faydalanmak için fırsatı kaçırmayın…

Sıfır araba almanın tam zamanı! Banka faizleri sıfırlandı..! 71 Bin TL indirimden faydalanmak için fırsatı kaçırmayın…

Bildiğiniz üzere koronavirüs salgını Mart 2020 tarihinden itibaren ülkemizi etkisi altına almayı başardı. Hal böyle olunca etkilenen sektörlerden biri de otomobil sektörü oldu. Sıfır veya ikinci el araba almak isteyen kişiler uzun zamandır araba alamıyor. Hal böyle olunca otomobil sektörünü canlandırmak için bankalar kolları sıvadı. Banka faizleri sıfırlandı… Sıfır araba almanın tam zamanı!

Koronavirüs pandemisine karşı sıfır araç sektöründe satışlar dur durak bilmiyor. Bunun dışında şirketler satışını artırmak için rakipleriyle kampanya yarışına girdiler. 2021 yılına süratle giren sektördeki markalar Şubat ayına özel kış kampanyası yayımladı. Geçtiğimiz yıl içerisinde 40 bin adetin üzerine çıkan araç satışının artından markalar Şubat ayı içerisinde araç alma mücadelesine girdiler.

Sıfır otomobil kampanyaları başladı. Sıfır araç almayı düşünen kişiler için Şubat ayı kampanyaları listelendi. Ay sonuna kadar bazı araba modellerinde 71 Bin TL’ye kadar indirim fırsatı geldi! Otomobilden ticariye motorsikletten kamyona kadar pek çok marka yeni markalarıyla karşımıza çıktı.

Opel

Opel’in D Segmentteki aracı olan Insignia da 150.000 TL kredi için 12 ay %0 faiz olanağı sunulmaktadır. Insignia 448.500 TL’den başlayan fiyatlarla müşterilerine sunulmaktadır.

Seat

Şubat ayına özel gerçekleştirilen kampanya ile 2020 model Seat Atecalarda 100 Bin TL’ye 12 ay %0 faiz fırsatı sunulmaktadır. Ibiza’nın otomatik vitesli versiyonu da 50 Bin TL’ye kadar indirimli fiyatlarla siz değerli müşterilerine sunulmaktadır.

Ford

Ford Trucks şubat ayında müşterilerine 500 Bin TL krediyi 36 ay vade ile %0.89 faiz ile sizlerin araç sahibi olmasına olanak sağlanıyor.

Yamaha

Yamaha’nın NMAX 125 modelinde özel fiyat uygulaması mevcut. Bu aya özel olarak satılan NMAX 125 27.9 Bin TL fiyatla sunulmaktadır. NMAX 155 ise 30.9 Bin TL ile sevenlerine sunulmaktadır.

Fiat

Diğer markalar gibi Fiat da şubat ayında Doblo ve Fiorino modellerinin Cargo ve Combi gövde tipleri için 100 Bin TL’ye kadar 12 ay vadeli %0 kredi faiziyle sizleri araç sahibi yapıyor.

Skoda

Şubat ayının son günlerine kadar 2020 model Skoda modellerine faizsiz kredi imkanıyla sahip olabilirsiniz. Octavia modeli 299.900 TL’den başlayan fiyatlarla sunulurken bankalar tarafından sizlere 100 Bin TL’ye kadar kredi 12 ay vadeli olarak 0 faiz oranıyla sunulmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.