Tesla’dan Hindistan hamlesi

Tesla’dan Hindistan hamlesi

Musk devlete ait sosyal medya hesabında bir tişörtün fotoğrafının yer aldığı bir gönderiye yanıt olarak “Hindistan Tesla istiyor.” yanıtını verdi.

Musk devlete ait sosyal medya hesabında bir tişörtün fotoğrafının yer aldığı bir gönderiye yanıt olarak “Hindistan Tesla istiyor.” yanıtını verdi. Ardından ise beklediğiniz için teşekkürler diyen Musk, Hindistan Başbakanı’nın elektrikli otomobillere olan teşvikin gitgide artarak daha fazla olduğu bir dönemde Tesla’nın gelebileceğini belirtti.

Hindistan otomotiv pazarı da corona virüsü salgınından etkilenen pazarlardan biri oldu. Bilhassa dünyanın en kalabalık ülkelerinden biri olmaları vaka sayılarının artışını doğruca etkiledi. Pandemiden etkilene sektörün hareketlenmesi için devletten yardım bekleniyor. Musk 2019 yılında kendisine sorulan Hindistan’a gelme konusunda ne düşünürsünüz sorusuna ise “Bu yıl orada olmayı fazla isterim olmazsa da elbette sırada.” cevabını vermişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.