Tesla’dan rekor geri çağırma

Tesla’dan rekor geri çağırma

Elektrikli araba üreticisi Tesla, Çin’e ithal edilen, 17 Eylül 2013 ve 15 Ocak 2018 tarihlerinde üretilen Model S ve Model X araçlarını süspansiyonlarındaki sorun nedeniyle geri çağırıyor.Devlet Piyasa Düzenleme İdaresi göre yapılan açıklamaya kadar, marka yetkilisi iki bambaşk.

Elektrikli araba üreticisi Tesla, Çin’e ithal edilen, 17 Eylül 2013 ve 15 Ocak 2018 tarihlerinde üretilen Model S ve Model X araçlarını süspansiyonlarındaki sorun nedeniyle geri çağırıyor.

Devlet Piyasa Düzenleme İdaresi göre yapılan açıklamaya kadar, marka yetkilisi iki bambaşka süspansiyonda kusur olduğunu açıkladı.

Tesla’nın Çin’deki temsilciliği göre konuyla alakalı bir izah etme yapılmadı. Geçtiğimiz yıllarda Çin’de satılan ve büyük ölçekle yapılan ithalatla bu otomobillerin ülkeye geldiği belirtildi. Marka Çin’deki üretimine ise 2020 yılında başladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.