Volkswagen Golf R Tanıtımı Yapıldı! 320 BG Gücüne Sahip Olan Volkswagen Golf R Özellikleri, Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu!

Volkswagen Golf R Tanıtımı Yapıldı! 320 BG Gücüne Sahip Olan Volkswagen Golf R Özellikleri, Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu!

Volkswagen Golf R tanıtımı gerçekleştirildi. Alman otomobil devinin yarış arabası kategorisinde bulunan Golf, 8. Serisi ile karşımızda... İşte detaylar...

Merak içerisinde beklediğimiz gün sonunda geldi! Volkswagen markası sekizinci nesille karşımıza çıkardığı Golf R’yi karşımıza Ekim ayında çıkarmıştır. Yaptığı yeni araç tanıtımlarıyla adından her daim söz ettiren Alman marka, en sona ailenin reisi olarak nitelendirilen Golf R tanıtımı yapıldı. İşte, merak içerisinde beklediğimiz gün geldi çattı. Biz sizler için Volkswagen Golf R Özellikleri, Çıkış Tarihi ve Fiyatı konusunda araştırmalar yaptık. Yaptığımız bu araştırmaları sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Volkswagen Golf R Tasarım Detayları

Yeni nesil diğer tasarımları incelediğimizde karşımıza hep sıradan özellikler çıkıyor. Tam da bu noktada Golf R modeli tamamen yenilenmiş bir tasarım ile karşımıza çıkıyor. Öncelikle ilk bakışta sert bir görünüme sahip olan Golf R, özgün ön tamponu ve splitter ile dikkatleri üzerine çekiyor. Her iki farı birbirine bağlayan LED Şerit sayesinde karanlığa girdiğinizde far kendini otomatik açıyor.

18 inç alüminyum jantlarıyla güzelliğine güzellik katan Golf T, mat krom dikiz aynaları sayesinde genel tasarımda hoş bir kontrast oluşturmuş durumda. Arka kısmında da siyah dokunuşlar sayesinde aracınız karşıdakine gereken mesajı veriyor. Akrapovic egzoz sistemi sayesinde de araç 7 kilogram hafifletilmiş durumda.

En Güçlü Volkswagen Modeli

Volkswagen tarafından üretilen araçlar arasında en güçlü model unvanına sahip olan Golf R, eskisinden tam 20 bg daha güçlü. Çıkış gücünü 320 bg güce ve 420 Nm torka kadar yükseltmiş olan Alman üretici ürettiği sistem sayesinde gücünü dört tekere aynı anda iletiyor. Golf R modelini 6 ileri vitesli manuel ya da 7 ileri vitesli DSG şanzıman ile satın alabiliyor!

Tur Süresi Modu Harika!

Vakti zamanında yarış arabası olarak üretilen Golf modellerinin en yenisi olan Golf R, 10 inç büyüklüğünde dokunmatik bilgi, eğlence sistemi sayesinde araç içerisinde bile sıkılmanız engelleniyor. Dijital gösterge paneli seçtiğiniz sürüş moduna göre temasını kendiliğinden ayarlamaktadır. Aynı zamanda yarış pistlerinde kullanılabilecek tur süresi modu sayesinde yarışlar daha keyifli hale geliyor.

Spor koltukları ve koltukların üzerinde bulunan R logosuna sahip olan araçta, direksiyonun üzerinde vites kulakçıkları genişleyen, sürüş modunu değiştirmenize olanak sağlayan R tuşu ile karşımıza çıkıyor.

Golf R Fiyatı Ne Kadar?

Golf r fiyatıyla alakalı henüz net bir bilgi bulunmamaktadır. Yeni bilgi edindiğimiz takdirde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Golf R Ne Zaman Gelecek?

Yeni Golf R 5 Kasım tarihi itibariyle ön siparişe açılacak. Konuyla alakalı yeni gelişme olduğu takdirde www.sondakika7.com olarak sizlerle paylaşacağız. Bizi takipte kalın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.