Elif Öztürk tarot kartlarını emekliler için açtı! 2022 Emekli maaşı ne olacak? Ne kadar zam alacak

Elif Öztürk tarot kartlarını emekliler için açtı! 2022 Emekli maaşı ne olacak? Ne kadar zam alacak

Bu konuyla ilgili kesın ve net bir yön değişikliği söz konusu. Dönüşü olmayan yola girilmiştir artık. Madde ve mana anlamında büyük bir sorgulamanın, muhakemenin yapıldığı aşikardır. Bu durumla ilgili verimli hizmet etmeyen eski sistemin çökmesiyle birlikte yeni bir düzenlemenin yapılacağını söyleyebilirim.

Bu konuyla ilgili kesın ve net bir yön değişikliği söz konusu. Dönüşü olmayan  yola girilmiştir artık.    Madde ve mana anlamında büyük bir sorgulamanın, muhakemenin yapıldığı aşikardır. Bu durumla  ilgili verimli hizmet etmeyen  eski sistemin çökmesiyle  birlikte yeni bir düzenlemenin yapılacağını söyleyebilirim. Halk cephesinin lehine radikal kararlar alınacaktır. Hayat şartlarının günden güne daha zorlaşması sebebiyle alım gücü iyice düşen halkın dört gözle beklediği emekli  zammı sevindirici  ve halkın kaybettiği umudunu, yaşam enerjisini tekrardan  kazanmasına sebep  olacaktır. Müjdeli haberle beraber emeklilerin yüzü gülüyor.

Ne demişler "yanlış hesap  Bağdat'tan döner."

emekli.jpg

Uzman Astrolog

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.