Emeklilere 7 Bin 500 Lira Ödeme Müjdesi Sevinci! Başvuranlar Paralarını Alıyor

Emeklilere 7 Bin 500 Lira Ödeme Müjdesi Sevinci! Başvuranlar Paralarını Alıyor

Sabah saatlerinde emeklilerimiz için müjdeli haber geldi. Başvuranlar 7 bin 500 liraya kadar ödemelerini alıyor. Paralar hesaplara anın yatıyor.

Emekli vatandaşlarımızın yüzlerini güldürecek müjde geldi!  Bankalar emekli olan vatandaşlara 7 bin 500 liraya kadar ödeme yapacaklarını duyurdu. Emekli vatandaşlarınsa yapmaları gereken tek şey başvuru yapmak. Başvuru yaparak emekliler bu destek parasını alabilecekler. Paralar aynı gün içinde emeklilerin hesaplarına yatırılacak.

Bankalardan emekli olan vatandaşlara 7 bin 500 liraya kadar destek ödemesi yapılacak. Destek ödemesinden yararlanmak isteyen vatandaşlar maaşlarını aldıkları bankaya başvuru yapmalıdır. Bankalar vatandaşlarımıza 24 saat içinde dönüş sağlıyor. Hemen arkasından da onay alan vatandaşların hesaplarına paralar yatırılıyor.

Eğer bankanın kredi ya da kredi kartını kullanıyorsanız da bu ürünler üzerinde ekstra başvuru yapma hakkınız bulunuyor. Yani ekstra destek parası da alabiliyorsunuz.

KAMU BANKALARINDAN DESTEK ÖDEMESİ

Kamu bankalarından Vakıfbank emekli maaşı alan müşterilerine 7500 liraya kadar anında ödeme veriyor. Bu destek kredisini almak için Vakıfbank müşterilerinin Vakıfbank internet sitesine ya da mobil uygulamasına giriş yapması yeterli. Yine dileyen vatandaşlar ATM üzerinden de işlem yapabilirler. Banka başvuru onayınızı aynı gün içinde size veriyor. Destek ödemeniz de hesabınıza birkaç saat içinde aktarılıyor.

Ziraat Bankası da yine Vakıfbank gibi benzer bir süreç sunuyor müşterilerine. 7500 liraya varan destek kredisini almak için ziraat mobil internet bankacılığına ya da resmi internet sayfasına girmeniz başvuru da bulunmanız gerekiyor. Başvurunuz onaylandıktan sonra paranız emekli maaşınızın yattığı vadesiz hesabınıza aktarılmakta. Ziraat Bankası’nın bu kampanyasından yararlanmak için bankadan emekli maaşını almanız ön koşul.

İŞ BANKASINDAN FIRSAT ÖDEMESİ

Kamu bankalarının yanı sıra özel bankalar da aynı fırsat ödemesini vatandaşlarımıza sunuyor. İş Bankası başvuruda bulunan emekli müşterilerine aynı gün içinde 7500 liraya kadar destek ödemesi veriyor.

Bu paranın yanı sıra kullandıkları ürüne göre vatandaşlar ek para da alabilirler. Emekli vatandaşlar başvurularını İş Cep uygulamasından, iş bankası internet sayfasından ya da iş bankası ATM’lerinden yapabilirler. Banka müşterilerinin kredi notlarına bakarak kredi onayı vermekte. Eğer kredi notunuz yüksek daha yüksek limitli kredi destek ödemesi içinde başvuru yapmanız mümkün. Vatandaşların destek ödemeleri maaşlarını aldıkları iş bankası vadesiz hesaplarına aynı gün içinde aktarılmakta.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.