En yüksek emekli promosyon maaşı veren banka hangisi? Emekli maaşı nasıl taşınır.

En yüksek emekli promosyon maaşı veren banka hangisi? Emekli maaşı nasıl taşınır.

Özel bankalar ekim ayının gelmesi ile birlikte emekli promosyonları için süre uzatma kararı almaya devam ediyor. TEB, 31 Ağustos tarihinde sona eren emekliye promosyonu ekim ayı boyunca da devam ettirecek. İşte TEB'in emekliye ödediği miktar.

Tüm emeklilerin merakla takip ettiği promosyonda özel bankaların başlattığı yarış devam ediyor.

Daha önce 31 Ağustos tarihine kadar emekliye promosyon ödemesi yapacağını duyuran TEByeni bir karar alarak emekliye promosyonu 31 Ekim'e kadar uzatma kararı aldı.

NE KADAR ÖDEYECEK?

Emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt eden ve Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı bulunduran emekli maaş müşterilerimiz 8.000 TL’ye varan promosyon kazanıyor.

Kampanya 01.09.2022 tarihi itibarıyla yeni edinilen emekli maaş müşterilerini kapsamaktadır.

*Kampanyanın son başvuru tarihinin önümüzdeki günlerde uzatılması bekleniyor.

Maaş BandıNakit PromosyonEk PromosyonToplam Promosyon
0-1.499 TL500 TL5.000 TL5.500 TL 
1.500-2.499 TL625 TL6.125 TL6.750 TL
2.500 TL ve üzeri750 TL7.250 TL8.000 TL

Emekli Maaşını İŞ Bankasına Taşıma İşlemi

Emekli maaşınızı farklı bir bankaya taşımak istiyorsanız. Öncelikle yapmanız gerekenler var. Taşımak istediğiniz bankaya gitmeden önce, öncelikle emekli maaşı aldığınız bankaya gidip emekli promosyonunuzu iptal ettirmeniz gerekmekte. Daha sonra taşımak istediğiniz bankaya giderek başvuru yapabilirsiniz. Bir çok banka mobil bankacılık hizmeti ile mobil uygulama üzerinden hesap açılış işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Emekli maaşı promosyonu taşıma cezası ne kadar?

Emekli maaşınızı taşımak isteyip sizden kesilecek ceza çok fazla olmayacaktır. Örnek 3 yıl önce yaptığınız anlaşmayı günümüz şartlarında artan promosyon ödülleri çok fazlası karşılayacaktır. Kısaca örneklemek gerekirse;

24 ay önce anlaşma yaptıysanız 12 ay daha anlaşmanız sürüyorsa anlaşmanız 750 TL olduğunu varsayarsak eğer Ortalama 250 TL gibi cayma cezası ödersiniz. 

Türkiye'de en çok promosyon ödülü veren banka hangisi

Emekliler için yaptığımız araştırma da emekli maaşlarına en çok promosyon ödülü veren banka TEB Bankası olarak karşımıza çıkmakta. 

Kamu bankaları olan Ziraat bankası, Halkbank ve Vakıfbank emekli promosyonu olarak en üst sınır olarak şöyle vermekte.

  • Ziraat Bankası: En yüksek 750,00 TL
  • Vakıfbank: En yüksek 750 TL 
  • Halkbank: En yüksek 750 TL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.