SGK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı En Düşük 2500 Liraya Kadar EK Nakit Desteği Alabileceksiniz

SGK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı En Düşük 2500 Liraya Kadar EK Nakit Desteği Alabileceksiniz

Emekli maaşı 1.500 ve 2.499 TL arasında olan tüm emekliler için 2.100 TL’ye varan nakit desteği verecek Akbank; 1.499 TL ve altında düşük emekli maaşı alan vatandaşlara ise toplamda 1.750 TL nakit promosyonu verecek. Maaşını Akbank’a taşıyan tüm SGK emeklileri emeklilere özel masrafsız bankacılık hizmetlerinden de yararlanabilecek."

SGK Emekli Maaşını Artırmanın En Kolay Yolu 

Takvim Gazetesinde yer alan habere göre; Emekli maaşlarına ek destek ve ikramiyeler almak isteyen vatandaşların farklı yöntemlere başvurmaları mümkün. Hayat pahalılığının her geçen gün arttığı şu günlerde emekli mevcut maaşıyla ay sonunu zor getiren milyonlarca SGK emeklisi için Akbank'tan yüksek oranda ikramiye desteği verilecek. Bankaların promosyon yarışlarında yüksek ikramiye ödülü ile öne geçmeyi başaran Akbank, 2.500 Liraya kadar anında destek veriyor. Emekli maaşını artırmak isteyenler için ayrıca emeklilik öncesinde yüksek prim ödenmesi de oldukça önemli. En düşük emekli maaşı için başvurularını yapan tüm SGK emeklileri en az 1.750 TL nakit promosyon ödülü alabilecek. 

2 Bin 500 Lira Nakit Emeklilik Promosyonu Nasıl Alınır? 

Emekli promosyonu kampanyası ile vatandaşların emekli maaşına ek nakit çözümleri sunan Akbank, 2.500 TL emekli promosyon oranı ile destek olmaya devam ediyor. SKG emekli maaşı 0 – 1.499 TL arasında olanlar için 1.750 TL verilirken; 1.500 – 2.499 TL için 2.100 TL ve 2.500 TL ve üzeri maaş alanlar için 2.500 TL promosyon verilecek. 

Yılsonuna kadar Akbank'a emekli maaşını taşımayı taahhüt eden ve başvurularını yapan tüm emeklilerin söz konusu nakit desteğini alması mümkün hale gelecek. Şubeye bile gitmeye gerek kalmadan vatandaşların kolayca mobil ya da internet şubelerinden maaş taşıma işlemlerini yapmaları sağlanmaktadır. 

Emekli Olduktan Sonra Emekli Maaşını Artırmanın Yolları 

Türkiye'de yürürlükte olan sigorta mevzuatlarına göre emekli aylığının hesaplanmasında prime esas kazanç ve çalışma süresi gibi unsurlar dikkate alınmaktadır. Ayrıca ekonomik veriler (enflasyon, büyüme rakamları vb.) emekli maaşının yükselmesinde önemli bir etken. Emekli olmak isteyen vatandaşların başta Kasım veya Aralık aylarında yılsonuna doğru emeklilik taleplerini iletmesi daha avantajlı olacaktır.

Emekli olduktan sonra emekli maaşının artırılması neredeyse imkansızdır. Ancak nakit promosyon destekleri ve devlet tarafından emekliler için verilecek ikramiyeler maaşa ek bir destek sunar. Ayrıca doğum ve askerlik borçlanması gibi SGK uygulamalarına başvurulması, sigortalılık süreleri ve erken emeklilik için de etki eden diğer unsurlar arasında yer almaktadır."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.