SGK, SSK, Bağ-Kur Emekli Sandığı Emeklileri dikkat! 5.700 TL

SGK, SSK, Bağ-Kur Emekli Sandığı Emeklileri dikkat! 5.700 TL

Bankalar emekliler için kampanyalar yapmaya devam ediyor. Emekliyseniz bu habere dikkat! Yapı Kredi, İş Bankası, Fibabank, Garanti bankası dışında diğer bankaları inceledik. Emeklilere en çok promosyon veren 2 banka emekliler mutlu olacak. Emekliler için kampanya çalışmaları yapıyor. Alacağınız ödeme emekli maaşı miktarınıza göre değişiyor. Peki, hangi banka ne kadar veriyor?

Eğer siz de daha yeni emekli olmuş ya da emekli olup banka promosyonu seçmemişseniz bu haberi dikkatle okumalısınız. Bu haberimizde emekliler için hangi bankanın ne kadar promosyon verdiğini sizlerle paylaşacağız. Promosyon veren herhangi bir bankadan en az 3 yıl boyunca maaş almaya söz verirseniz, bankalar sizlere promosyon ödemesi yapıyor. En çok promosyonlar ve avantajları olan 2 bankayı sizin için inceledik.

Şekerbank

Kazandıran Emekli Paketi ile Şekerbank emeklilere 375 ila 450₺ promosyon ödemesi veriyor. Ayrıca Şekerbank'a göndereceğin her emekli için ise 150 TL promosyon ödemesi yapıyor. Bunu ise 10 kişi ile sınırlandırmış toplam 1500 TL promosyon nakit kazanabilirsiniz. Toplamda ise 2100 TL nakit promosyon ödemesi alırsınız.

Şekerbank üstelik her 500 TL lik market harcamalarınıza her ay  100 ₺ veriyor. Unutmayın ortalama market giderlerinizi haftalık 150 TL üzeri yapıldığını düşünülürse ayda 600 TL market harcaması kaçınılmaz olur. Bu da size  36 ayda 3600 TL tasarruf etmenize yardımcı olacaktır. 

Emekli maaşı promosyon ödemesi ve kredi kartı harcamalarından kazanacağınız hediye bonus ile 5700 TL bir kazancınız olacaktır.

İNG Bank

Emeklilerin promosyon ödemesinde ise, belki de en karlı çıkacakları bankalar arasında İNG bank yer alıyor. Emekli maaşınızı İNG bank'a taşırsanız, 500-625-750 ₺ promosyon ödemesi alırsınız.

Üstelik verilen “Turuncu Ekstra” ile yapılan her 750 ₺ için aylık 50 ₺ veriyor. Ortalama 36 ayda bir sözleşmeler yenilendiği düşünerek. Turuncu Ekstra kartınıza fatura ödemelerinizi tanımlarsanız, 2 market alışverişi ile bu limite kolayca ulaşılabilmekte. Her ay 50 TL ile 36 ayda 1800 TL tasarruf edebilirsiniz.

Emekli maaşı promosyonu ve Turuncu Ekstra ile kazancınız toplanınca 2550 TL bir promosyon kazanmış olursunuz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.