SGK, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine müjde! Geri ödemesiz 1750 TL hesaba yatacak işte başvuru şartları

SGK, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine müjde! Geri ödemesiz 1750 TL hesaba yatacak işte başvuru şartları

Emeklilere özel kampanya! Geri ödeme şartı olmadan 1.750 TL hesaba yatırılıyor! Ülkemizdeki kamu ve özel bankaların en sevdiği müşterileri emekliler olmaya devam ediyor. Emeklilerin düzenli olarak devletten maaş alması, bankaların müşteri tercihlerinde etkili oluyor. Emekli maaşlarının özel bankalardan çekilmeye başlaması ile birlikte promosyon kampanyaları gündeme girdi.

Kuveyt Türk Bankası tarafından emeklilere özel yeni bir kampanya hazırlandı. Emekli maaşını Kuveyt Türk Bankasından çeken vatandaşlara hoşgeldin ödemesi yapılacak. 1.750 TL’ye kadar geri ödemesiz promosyon ödemeleri başladı. Peki, emekli promosyon ödemeleri için başvuru nasıl yapılır? Emekli aylığı ile promosyon ödemesi nasıl hesaplanır?

Emekli promosyon ödemelerinde yeni dönem!

Ülkemizdeki kamu ve özel bankaların en sevdiği müşterileri emekliler olmaya devam ediyor. Emeklilerin düzenli olarak devletten maaş alması, bankaların müşteri tercihlerinde etkili oluyor. Emekli maaşlarının özel bankalardan çekilmeye başlaması ile birlikte promosyon kampanyaları gündeme girdi. Özel bankaların tarafından emeklileri cezbetmek için birbirinden avantajlı kampanyalar hazırlanıyor. Son olarak Kuveyt Türk Bankası’nın promosyon kampanyası açıklandı. 1.750 TL’ye promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı. Bir sefere mahsus olan ödemeler için geri ödeme şartı sunulmuyor.

2020/08/04/paralar.jpg

Kuveyt Türk Bankası promosyon ödemesi

SGK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı üzerinden emekli olan tüm vatandaşlar kampanyaya katılabiliyor. Başvuru işlemleri Kuveyt Türk Bankası şubelerinden gerçekleştiriliyor. İlk kez Kuveyt Türk’ten maaşını alacak müşterilerin ödemesi yapıldıktan sonra promosyon başvurusu alınıyor. Kuveyt Türk müşterileri ise istedikleri zaman başvuru yapma hakkına sahip bulunuyor. Birden fazla emekli maaşı alan müşterilere ise tek seferlik promosyon hakkı sunuluyor. Her maaş için ayrı promosyon ödemesi yapılmıyor. Başvuru işleminin tamamlanmasının ardından 3 iş günün sonunda ödeme hesaba yatırılıyor. Kuveyt Türk Bankasından ilk kez emekli maaşını alacak olan müşteriler ise banka üzerinden maaşlarını alabiliyor. İkinci ödemeden itibaren bankamatikten maaş çekimi gerçekleştiriliyor.

Emekli aylığı her vatandaş için aynı değildir. Bu yüzden emekli maaşına göre promosyon ödemesi yapılıyor. Emekli maaşı 1500 TL’ye kadar olan müşterilere 750 TL ödeme gerçekleştiriliyor. 1.500 ila 2.500 TL arasında emekli maaşı bulunan müşterilere ödenen promosyon 875 TL olacak. 2.500 TL ve üzerinde emekli maaşı alan müşterilere  ise 1000 TL ödeme yapılacak. Kuveyt Türk Bankası’ndan promosyon ödemesi almak isteyen müşterilerin en az 3 yıl boyunca maaşlarını başka bankaya taşımamaları gerekiyor. Başvuru işlemi esnasında taahhüt belgesinin imzalanması zorunlu tutuluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum