SGK, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı Emeklilerine Müjde! Ziraat bankası hesaplara 3100 lira yatırıyor...

SGK, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı Emeklilerine Müjde! Ziraat bankası hesaplara 3100 lira yatırıyor...

Emekliler İçin Müjdeli Haber Geldi! Hesaplara 3100 Lira Yatırılıyor! Emeklilerin merakla bekledikleri müjdeli haber sonunda geldi. Hesaplara 3100 lira yatırılmaya başlandı. Üstelik bu kampanya, geri ödeme veya faiz kapsamında da sunulmuyor. Emekli maaşınızı çekmeniz durumunda hesabınıza hemen 3100 lira yatırılıyor.

Emeklilerin merakla bekledikleri müjdeli haber sonunda geldi. Hesaplara 3100 lira yatırılmaya başlandı. Üstelik bu kampanya, geri ödeme veya faiz kapsamında da sunulmuyor. Emekli maaşınızı çekmeniz durumunda hesabınıza hemen 3100 lira yatırılıyor.

Bankalar bazında yapılan açıklamalara göre emekliler için yarından itibaren 3100 liraya kadar ödeme gerçekleştirilecek. Bu kampanyadan yararlanabilmek için maaşınızı aldığınız banka bünyesinde talep oluşturmanız yeterli olacaktır. Ayrıca hem kamu bankaları hem de özel bankalar, 3100 liralık kampanyaya dahil edilmiş durumdadır.

Bu nedenle milyonlarca emekli, 3100 lirayı nasıl alabileceğini ve hangi şartlarda çekebileceğini merak ediyor. İşte emeklilere gelen müjdeli haber hakkında merak edilen son detaylar.

Ziraat Bankası Emekliler İçin 3100 Liralık Ödeme Yapıyor

Yıllardır emekliler tarafından en çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası, emekli vatandaşlarımız için kampanyalar geliştirmeye devam ediyor. Banka, maaşlarını kendi bünyesinden çeken kişiler için 3100 liralık ekstra ödeme yapacağını duyurdu.

Ziraat Bankası, 1500 liraya kadar maaş limiti olan kişilerin hesaplarına 500 liralık, 1500 ve 2500 lira arası alan kişiler için 650 liralık ve 2500 lira üstü alan emekliler için 750 liralık promosyon ödemesi yapacak. Ayrıca bu rakamların nakit avans limitleri de eklenince 2100 liraya kadar yükselmesi beklenmektedir.

Halkbank ve Vakıfbank’ta Emekliler İçin Ödeme Yapacak

Halkbank ve Vakıfbank firmaları da emekliler için 3100 liraya kadar ekstra ödeme yapacaklarını duyurmuştur. Fakat bu kampanyadan yararlanabilmek için ilgili bankalar bünyesinde maaş çekiyor olmanız gerekmektedir. Eğer Vakıfbank veya Halkbank’tan 1500 liralık maaş alıyorsanız 1000 liralık ekstra ödeme talep edebilirsiniz.

İlgili bankalardan 2500 liralık maaş alanlar için 3100 liralık ekstra promosyon imkanı ortaya çıkmaktadır. Bu ödemenin 750 lirası, promosyon olarak kabul edilmektedir. Ayrıca emekli vatandaşlar, maaşlarını ilgili bankalara taşımaları durumunda 3100 liralık promosyon haricinde bankaların kampanyalarından da ücretsiz olarak yararlanabilmektedirler.

Bu kampanyalar arasında EFT ve havale işlemlerinin ücretsiz olması, kredi kartları için aidat talebinde bulunulmaması ve emekliler için düşük faizli 10.000 liraya kadar kredi imkanı yer almaktadır.

 

İçerik Üretici

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.