SGK'dan flaş duyuru! Yarın mesai bitimine kadar...

SGK'dan flaş duyuru! Yarın mesai bitimine kadar...

SGK'dan son dakika kararı! Sosyal Güvenlik Kurumu resmen duyurdu, yarın mesai bitimine kadar.... Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından önemli bir açıklama yapıldı. Yarın mesai bitimine kadar süre verildi. SGK tarafından yapılan açıklamada vatandaşlar uyarılarak reçeteli ilaç kullananların şubat ayına ait reçete teslim süreleri 18 Mart Cuma günü mesai bitimine kadar uzatıldı.

SGK'tan yüz binlerce kişiyi ilgilendiren karar! Süre uzatıldı. Vatandaşların mağduriyet yaşamasının önüne geçildi. Reçeteli ilaç kullananlar için süre uzatıldı. İstanbul'da geçen hafta etkili olan kar yağışının ardından cuma günü itibarı ile yeni yağış dalgası bekleniyor. Olumsuz hava şartları nedeni ile reçete teslim süreleri 18 Mart Cuma günü mesai bitimine kadar uzatıldı. 

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan açıklamada, "İstanbul ili ve ilçelerinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle yaşanabilecek aksama ve gecikmelerin herhangi bir mağduriyet oluşturmaması için, İstanbul ili ve ilçelerinde faaliyet gösteren Kurumumuz ile sözleşmeli tüm sağlık hizmeti sonuçlarının Şubat 2022 dönemine ait fatura/reçete teslim süresinin 18/03/2022 tarihi mesai bitimine kadar uzatılmıştır." denildi. 

62334a3eed13441560e22ea5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.