SSK, SGK ve Bağ-Kur Emeklileri İçin Bayram İkramiye Açıkladı! 2022 İkramiye Ne Kadar Oldu?

SSK, SGK ve Bağ-Kur Emeklileri İçin Bayram İkramiye Açıkladı! 2022 İkramiye Ne Kadar Oldu?

Emeklilere promosyon müjdesi AK Parti grup başkanvekili Cahit Özkan’dan geldi. Özkan Vatandaşımızı enflasyon karşısında mağdur etmeyecek” ifadelerine yer verdi.

Geçtiğimiz günlerde enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte SSK-SGK ve Bağ-Kur emeklilerinin 2022 yılındaki kazanç tablosu da netleşmiş oldu. En çok merak edilen konulardan biri ise bayram ikramiyesi ve promosyonlar. SSK-SGK ve Bağ-Kur emeklileri daha önce senede iki kere yapılan zamlardan faydalanıyordu.

Geçtiğimiz yıllarda buna ek olarak senede iki kere Ramazan ve Kurban bayramları için emeklilere ikramiye verilmesi kararlaştırılmıştı. İki maaş zammı ve iki ikramiye alacak emeklilere bir müjde daha geldi. Şartları sağlayan emekliler özel promosyondan da faydalanabilecek.

SSK-SGK VE BAĞLURLULAR İÇİN BAYRAM İKRAMİYESİ PROMOSYONU NE KADAR?

Emeklilere promosyon müjdesi AK Parti grup başkanvekili Cahit Özkan’dan geldi. Özkan zam, ikramiye ve promosyonlarla ilgili konuşurken, “İnşallah emeklilerimizle ilgili yapılacak zam da asgari ücretteki artışı da doğrulayacak. Vatandaşımızı enflasyon karşısında mağdur etmeyecek” ifadelerine yer verdi.

Emekliler için iki maaş ve iki ikramiyeye ek olarak Ocak ayında bir ek iyileştirme söz konusu olacak. İkramiyelerde bir değişikliğe gidilmediği sürece 1.100 lira olarak verilecek. Taahhüt süresi dolanlar ve yeni emekliler ise promosyonlardan da faydalanabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.