SSK, SGK ve Bağ-Kur emeklisi olanlara 4500 TL nakit para verilecek..!

SSK, SGK ve Bağ-Kur emeklisi olanlara 4500 TL nakit para verilecek..!

Emekli vatandaşlarımızın zor durumda olmaları sebebiyle destek amaçlı çalışmalar devam etmektedir. Sosyal Güvenlik Sistemimizde yapılmakta olan olağanüstü düzenlemeler bir tarafa emekli olacak olan vatandaşlarımıza yapılacak olan düzenlemeler değişkenlik sağlarken, öte yandan emekli olan vatandaşlarımız için yeni ve farklı destekler sağlanarak yardım eli uzatılıyor.

Emekli vatandaşlarımızın zor durumda olmaları sebebiyle destek amaçlı çalışmalar devam etmektedir.  Sosyal Güvenlik Sistemimizde yapılmakta olan olağanüstü düzenlemeler bir tarafa emekli olacak olan vatandaşlarımıza yapılacak olan düzenlemeler değişkenlik sağlarken, öte yandan emekli olan vatandaşlarımız için yeni ve farklı destekler sağlanarak yardım eli uzatılıyor.

Faizsiz alabilecekleri 3 aylık 4500 TL ve üzerinde sunulacak olan avans durumu gündeme düşmüştür.

Verilecek olan avans ücreti nedir?

Emekli halkımız için aylıkların 3 katı olmasını istediği Avans, 4 Bin TL’ den yüksek bir avans kullanması tahmin ediliyor. Yapılan bu talep doğrultusunda 3 aylık maaşlarının faizsiz bir şekilde çekebilecekleri durumu söz konusu olacak.  Bunun beraberinde belirtilmiş olan 4500 TL nin altında olmaması gerektiğini belirtti. Yapılacak olan bu düzenlemeler sonucunda daha ilgi odağı olması sebebiyle bu konu ile alakalı çeşitli adımlar atılmaya başlamıştır. Yalnız bu konuyla alakalı her hangi bir bilgi verilmediği için merak konusu olmuştur.

Emekli vatandaşımız Avans için nereye ve nasıl bir Başvuruda bulunacak?

Corona sebebiyle ekonominin zor durumlara götürdüğü bu dönemlerde ve aynı zamanda hayatın zorlaştığı ve pahalı olduğu bu dönemlerde ne gibi asgari destek sağlanması ve nasıl düzenleme geleceğini bekleyen vatandaş bu doğrultuda çalışmalarına devam eden uzmanlarımız açıklamalarını yapacaktır. Uzmanlarımı bu zor durumların olumlu bir şekilde atlatmak adına sıkı bir çalışma yaptığını belirtti. Talepler doğrultusun da 3 aylık faizsiz avans için geliştirilen ve getirilen düzenlemeler emekli vatandaşlarımızı sevindirdi. Yakın zamanda belirlenmiş olan web sitesi ve şubelerimiz tarafından başvurular alınması söz konusudur.

Yapılacak olan avans ücreti için çalışmalar durdurulmadan devam etmektedir

Ciddi bir mesele olan bu avans uzmanlar tarafından sorun çözümleniyor. Ekonomimizi hiçbir şekilde sıkıntıya sokmadan emekli vatandaşlarımıza gerekli destek sağlanacaktır. Bu yapılan çalışmalar neticesinde verilen bilgiler öneme alınarak, ileri seviyede destek kaynaklı bir ihtiyaç olmayacağını belirtti. Bu yapılan açıklamalar sonucunda verilecek olan Avans ile ilgili açıklamalar yüksek beklenti içermektedir.

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum