SSK ve Bağ-Kur’lulara Müjdeli Haber Geldi! Başvuran Herkese 8.500 TL Ödeme Yapılıyor…!

SSK ve Bağ-Kur’lulara Müjdeli Haber Geldi! Başvuran Herkese 8.500 TL Ödeme Yapılıyor…!

SSK ve Bağ-Kur’lulara müjdeli haber geldi! SSK ve Bağ-Kur’lu olup emekli olmak için yaşı bekleyen vatandaşları yakından ilgilendiren haber! Tüm başvuranlara direk 8.500 TL ödeme yapılacağı duyuruldu. Emekli olabilmek için uzun süredir yaş şartından kaynaklı beklemek zorunda kalan vatandaşların beklediği bu haber oldukça ses getirdi.

SSK ve Bağ-Kur’lulara müjdeli haber geldi! SSK ve Bağ-Kur’lu olup emekli olmak için yaşı bekleyen vatandaşları yakından ilgilendiren haber! Tüm başvuranlara direk 8.500 TL ödeme yapılacağı duyuruldu. Emekli olabilmek için uzun süredir yaş şartından kaynaklı beklemek zorunda kalan vatandaşların beklediği bu haber oldukça ses getirdi.  Üstelik bu ödemeyi almak için aranan tek şart ise emeklilik başvurusu yapmış olmak! Peki, 8.500 TL ödeme başvurusu nereye yapılır? Bu ödemenin başka şartları var mı? Merak edilen tüm bu ayrıntılar haberimizde yer alıyor…

Emeklilik Bekleyenlere Faizsiz Destek Ödemesi!

 Emekli olmak için başvurusunu yapmış olan ancak yaştan dolayı emekli olmayan vatandaşlara güzel bir haber geldi. Tüm bu bekleyişteki vatandaşlar sıfır faizli avansa alabilecek. Üstelik bu avansın tutarı ise en az üç maaş kadar yani 8,500 TL olacak. SSK ve Bağ-Kur’lulara müjdeli haber geldikten hemen sonra detaylar için vatandaşlar araştırma yapmaya başladı.

SGK tarafından verilmesi beklenen bu nakit avans için geri ödeme seçeneklerinde de kolaylık sağlanacağı ifade edildi. Faizsiz nakit avansa başvuran tüm emeklilik bekleyen vatandaşlar parayı hesaplarına görebilir. Peki, SGK nakit avans ödemeleri için başvurular nereye yapılacak? Başvuru tarihleri ve şartları netleşti mi? En fazla ne kadar avans çekilebilir?

Nakit Avans Başvuruları Nereye Yapılır?

SGK nakit avans başvurusu nereye ve nasıl yapılır sorusuna da sıkça cevap aranıyor. Yapılan açıklamaya göre bu nakit avansı kullanmak isteyen vatandaşlar E-devlet üzerinden başvuru yapabilecek. 2021 yılında emeklilik başvurusu yapan ve başvurusunun üzerinden 90 gün geçmesine rağmen hala maaşı bağlanmayan tüm yurttaşlar başvuru talebinde bulunabilir.

Başvuru talebini ileten ve şartları taşıyan tüm vatandaşlar bu nakit avans fırsatından faydalanabilecek. Ayrıca tamamen faizsiz sunulan bu avans ödemelerinin geri ödemesi de emeklinin bütçesine göre düzenlenecek. E-devlet  dışında SGK il ve ilçe merkezlerine de dilekçe ile başvuruda bulunmak mümkündür.

 

 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.