Yapı Kredi'den SSK, Bağ-Kur ve bütün emeklileri sevindirecek promosyon gelişmesi! Faturalarınızı ödeyecek

Yapı Kredi'den SSK, Bağ-Kur ve bütün emeklileri sevindirecek promosyon gelişmesi! Faturalarınızı ödeyecek

SSK, Bağ-Kur ve milyonlarca emekliyi ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Bankalar arasındaki emekli promosyonuyla ilgili rakamlar sürekli değişiyor. Yapı Kredi toplamda emekliye 10 bin lira verme kararı aldı.

Bankalar arasında emekli maaş promosyonları ile ilgili yarış tam anlamıyla sürerken Yapı Kredi çıtayı yükseltti, 10 bin liranın üzerinde bir rakam verme kararı alarak bunun da şartlarını açıkladı. Banka emekli maaşını bankaya taşıyanlara 7000 lira verme kararı aldı ve bununla ilgili son tarihi de 31 Ekim olarak duyurdu.

Banka "Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 1.499 TL'ye kadarsa 4.600 TL; 1.500 TL-2.499 TL arasındaysa 5.750 TL; 2.500 TL'nin üzerindeyse 7.000 TL nakit promosyon ödenir." açıklamasında bulundu.

Yapı Kredi bununla da sınırlı kalmadı, başka ödemeler de yapma kararı aldı.

İKİ ADET FATURA ÖDEMESİ TALİMATINA 200 LİRA VERİYOR

Banka maaşını bankaya getirenler için bir kampanya daha yaptı ve iki fatura ödemesi verenlere maaş baremine bakılmaksızın 200 TL verme kararı aldı ve bunu da "Ek Ödül Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasındaki 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda maaş baremi bağımsız 200 TL ek nakit ödül ödenir." ifadeleriyle duyurdu. Banka yine emekliler için emekli yakını referansı için ise yeni koşullarını açıkladı ve bunun için de emeklilere para verme kararı aldı.

Banka ayrıca harcamalar karşılığında ise 300 lira verme kararı aldı

Açıklamada, "10 Eylül 2022 – 31 Ekim 2022 tarihleri arasında ilk kez kredi kartı alan veya promosyon başvuru tarihinden önceki 3 ay içerisinde mevcut kart/kartları ile hiç harcama yapmamış olan müşteriler; kampanya başlangıç tarihinden 30.11.2022'ye kadar yapacakları toplam 500 TL harcama sonrasında ek 300 TL nakit promosyon almaya hak kazanacaklardır" denildi.

BİR EMEKLİ YAKINI GETİRENE 250, TOPLAMDA 10 YAKINI İÇİN 2500 TL VERİYOR

Banka bunu da "Tüm Yapı Kredi müşterilerinin emekli yakınlarına, tanıdıklarına referans olarak her bir kişi için 250 TL ödül kazanabiliyor" sözleriyle duyurdu.

Açıklamada şöyle denildi: Yapı Kredi Bankası Emekli Referans Kampanyası 4 Nisan – 31 Ekim 2022 tarihleri arasında geçerlidir. Bir müşteri en fazla 10 kişiye referans olarak kampanyaya katılım sağlayabilir. Yapı Kredi Bankası müşterileri referans oldukları kişilerden SGK ( SSK / Bağkur / Emekli Sandığı) emekli maaşını Yapı Kredi Bankası'na taşıyan her bir müşteri için 250 TL, toplamda en fazla 2.500 TL ödül kazanabilir.

Bütün bu şartları yerine getiren emekliye 7500 lira promosyon yanında, 200 lira fatura ödeme talimatı, 300 lira harcama promosyonu ve 10 emekli yakını getirmesi durumunda ise 2500 lira veriliyor. Böyle toplamda 10 bin lira emeklinin cebine girmiş oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.