Espanyol - Athletic Bilbao maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta? | Espanyol - Athletic Bilbao maçı canlı izle! | Espanyol - Athletic Bilbao form durumları ve maç detayları.

Espanyol - Athletic Bilbao maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta? | Espanyol - Athletic Bilbao maçı canlı izle! | Espanyol - Athletic Bilbao form durumları ve maç detayları.

İspanya La Liga 11. hafta karşılaşması Espanyol - Athletic Bilbao maçını hangi kanal yayınlayacak? Takımların son durumu, sakatlar, cezalılar ve maça dair tüm detaylar.

İspanya La Liga 11. haftada Katalan ekibi Espanyol, Athletic Bilbao'yu konuk edecek.

La Liga'nın son haftalarında iyi bir ivme yakalayan Espanyol, oynadığı son 5 karşılaşmanın 3'ünü kazanırken 1 beraberlik ve 1 de yenilgi aldı. Katalan ekibi bu sezon özellikle iç sahada oldukça dirençli bir görüntü çiziyor. Espanyol, oynadığı son 3 iç saha maçında sahadan galibiyetle ayrılan taraf olurken, mağlubiyet tadı alan takımlardan birisi de Real Madrid olmuştu. İspanya'da, Espanyol'un bu maç içinde yine yüksek direnç göstereceği ön görülüyor. Katalan ekibinde sakatlıkları bulunan Melendo, Puado ve Miguelon bu maçta forma giyemeyecek.

Athletic Bilbao'nun da yükselişi devam ediyor. Lige iyi başlangıç yapan Bilbao'nun henüz deplasmanda yenilgisi bulunmuyor. Son olarak deplasmanda Valencia'ya yenilmeyen Bilbao, bir başka deplasman maçı olan Atletico Madrid'e de boyun eğmemişti. Genel tabloda 8. sırada bulunan Athletic Bilbao'nun 9 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyeti bulunurken bu karşılaşmalarda 9 gol atıp, sadece 5 gol yediler. Takım savunması anlamında başarılı olan Bilbao her ne kadar rakibine göre üstün olarak görülse de, Espanyol'un yükselen formuyla birlikte zor bir maç onları bekliyor gibi görünüyor. 

Espanyol - Athletic Bilbao maçı hangi kanalda?

Espanyol - Athletic Bilbao karşılaşmasını Spor Smart (D-Smart) kanalı canlı yayınlayacak. 

Espanyol - Athletic Bilbao maçı hangi gün?

Espanyol - Athletic Bilbao maçı 26 Ekim 2021, Salı günü oynanacak.

Espanyol - Athletic Bilbao maçı saat kaçta başlayacak?

Espanyol - Athletic Bilbao karşılaşması saat 22.00'da başlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.