BİM Marketin Anlamı Ve Açılımı Nedir?

BİM Marketin Anlamı Ve Açılımı Nedir?

Birçok yerde okuduğumuz üzere BİM marketler zincirinin açılımı sanıldığı gibi Birleşik İslam Marketi ya da Birleşik İsrail Marketi gibi yakıştırmalar değil. Peki BİM marketin anlamı ve açılımı nedir? Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

Birçok yerde okuduğumuz üzere BİM marketler zincirinin açılımı sanıldığı gibi Birleşik İslam Marketi ya da Birleşik İsrail Marketi gibi yakıştırmalar değil. Türkiye’nin en büyük perakende marketler zinciri ünvanına sahip olan BİM’in gerçek anlamı Birleşik Marketler Zinciri.

AK Parti hükümetine yakınlığı ile bilinen BİM ortakları son zamanlarda hisselerinin büyük çoğunluğunu devrederek kamuoyunda şaşkınlık yarattı. Şu anda en büyük ortağının Merkez Bereket Gıda AŞ. olan BİM’in bir sonraki en büyük yatırımcısı ise Ahmet Afif Topbaş’tır.

Bundan önceki büyük ortak ise Mustafa Latif Topbaş idi. Ancak Topbaş, ani bir kararla BİM’deki tüm hakkını ve hisselerini devretti. Şirketin % 70.86’lık kısmı ise halka açık konumdadır. Diğer ortaklar ise şu şekildedir;

  • Abdurrahman El Kreji
  • Firdevs Çizmeci
  • İbrahim Arınç Çizmeci
  • Fatma Bitnat Topbaş
  • Ömer Hulusi Topbaş

Hükümete yakınlığı ile akıllarda soru işareti bırakan ve kamuoyunda tepki çeken Mustafa Latif Topbaş’ın niçin bir anda tüm hisselerini sattığı net bir şekilde belli değil.

Türkiye’nin En Büyük Perakende Marketi BİM

Tüm Türkiye’de her kesime hitap eden kaliteli ve hesaplı alışverişin adresi BİM’de oldukça çeşit ürünleri bulabilirsiniz. Perakende gıda sektöründe Türkiye devi olarak yıllardır faaliyet gösteren BİM, vatandaşlar tarafından da oldukça rağbet görüyor. Uygun fiyatlarla market alışverişlerinizin durağı haline gelen mağazalar zinciri, her geçen gün şube sayısını artırarak hızla büyümeye devam ediyor.

Uygun Fiyatlar Ve Zengin Çeşitlilik

Kurulduğu günden bu yana amacının vatandaşlara bulabileceği en uygun fiyatları ve kaliteyi sunmak olan BİM’de aradığınız birçok ürüne ulaşmanız mümkün. Zengin ürün çeşitliliği ile insanların ihtiyaçlarına cevap verebilen mağazalarda haftanın belirli günlerinde uygulanan indirimler sayesinde halk daha fazla alışveriş yapma fırsatı elde etmektedir.

Sebze ve meyvelerin satışında gösterilen hassasiyet ile satışlarını fazlalaştıran şirket, birçok market zincirine de bu konuda örnek olmuş durumdadır. Küresel bir şekilde yaşanan ekonomik krize rağmen ülkede toptan gıda alanında hala büyümeye devam eden ve müşterilerine değişik fırsatlar sunan BİM, tüm Türkiye’de açtığı şube sayısı ile kolay ulaşılabilirlik yönünden de oldukça iyi bir konumdadır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.