17 Ekim Günlük Burç Yorumları: Para, Kariyer, İş, Yatırım.. Koç, Aslan, Akrep, Terazi, Yengeç, Yay, Bir yanımız bahar bahçe...

17 Ekim Günlük Burç Yorumları: Para, Kariyer, İş, Yatırım.. Koç, Aslan, Akrep, Terazi, Yengeç, Yay, Bir yanımız bahar bahçe...

Rüyalarınızda rehberlik almış olabilirsiniz iyi değerlendirin. Yaşadığınız sezgisel durumları es geçmeyin yüksek olasılıkla size doğruyu söylüyorlar. Ayrıca daha merhametli daha yardımsever olabiliriz. Cömertce bir yardım eli de size uzanabilir. 17 Ekim 2021 günlük burç yorumlarında, Koç burcu, Boğa burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Yay Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu,

Herkese Merhaba,

Ay Balık burcu seyrine devam ederken haberci rüyalar görmüş olabilirsiniz.

Rüyalarınızda rehberlik almış olabilirsiniz iyi değerlendirin. Yaşadığınız sezgisel durumları es geçmeyin yüksek olasılıkla size doğruyu söylüyorlar. Ayrıca daha merhametli daha yardımsever olabiliriz. Cömertce bir yardım eli de size uzanabilir. Niyetiniz kaderiniz olur!

Her bitiş yeniden sana başlamak için bir bahanedir demiş Şair... 

17 Ekim Günlük Koç Burcu Yorumu

Koç Burcu: Hayatlarındaki kadın figürleri ile ilgili sorun yaşayabilirler. Anne, eş, kız kardeş veya çocuk kişileriyle içsel sıkıntılar, kaygı korku endişe içinde olabilirler. Bazı koçlar gözyaşı dökebilir. İçsel temizliğe rahatlamaya ihtiyaçları var. Maneviyatı yüksek kişilerden destek geliyor.

17 Ekim Günlük Boğa Burcu Yorumu

Boğa Burcu: Yaşam enerjileri yüksek boğaların. Atılım girişim için uygun bir gündeler. Hayatlarındaki erkek figürlerinden devamlılığı kalıcı olacak yardımlar görebilirler. Bir fırsat bir şans sunuluyor kendilerine. İlişkiler adına da haberler var. Ayrılanlar tekrar bir araya gelme kararı alabilir. İş teklifi ortaklık teklifi de gelebilir.

17 Ekim Günlük İkizler Burcu Yorumu

İkizler Burcu: Duygusal iniş çıkışlar yaşayan ikizlere parasal ve sağlam ilişkiler geliyor. Cömert birinden büyük bir destek görecekler takdir beğenide görebilirler. Maddi konularda çıkış yolu arayanlara yollar açılıyor. Toprak konularıyla alakalı kazanç sağlayabilir bazıları. Eski sevgiliden eşten haber alabilirler.

17 Ekim Günlük Yengeç Burcu Yorumu

Yengeç Burcu: Mevcut durumları ile kördüğüm olmuş olabilirler. Kararsızlıklar ikilemler, çelişkiler, hayalle gerçek arası git gel durumları yaşıyor olabilirler. Yaşanan bir konu hakkında adil bir sonlanma yaşayabilirler. Olanı kabul etmeleri gereken bir zaman. Duygusal çöküş yaşayabilirler ve aldanma aldatılma ve de ayrılıklar gündeme gelebilir.

Günlük burç yorumları 18 Ekim 2021: İkizler, Yay, Koç, Terazi, Akrep, Aslan, Oğlak, Kova, Yengeç, Balık, Bir sırrınız ifşa olabilir..

17 Ekim Günlük Aslan Burcu Yorumu

Aslan Burcu: 'Bir yanımız bahar bahçe, yaprak döker bir yanımız' aslanım. Bu ne hal! Bir yanın vurgun yemiş bir yanın umut sevinç. Otorite ile sıkıntılar yaşıyor olabilirler. Anne, baba, eş arasında kalmış olabilirler. Bir ışık var ama aydınlığa giden. Kendine güven başarabilirsin.

17 Ekim Günlük Başak Burcu Yorumu

Başak Burcu: Ruhsal sıkıntı yaşıyor olabilirler. Çıkmazda kaldıkları bir durumla alakalı çok hızlı bir haber alabilirler. Haberle birlikte güçlerini geri kazanıyorlar. Hareket geçiyor başaklar. Anne sağlığı ile ilgili gündemi olabilir bazılarının. Yeni kadın figürleriyle anlaşmazlıklar, fikir ayrılıkları yaşanabilir. Araba yolculuğu var bazılarına.

17 Ekim Günlük Yay Burcu Yorumu

Yay Burcu: Bir çok mevzu arasında hangisini halledeceğim diye şaşırmış yaylara parasal ilahi destek var. Çok büyük bir başlangıcı başlatacak haber alabilirler. Hayatlarına aniden yönlerini değiştirecek biri girebilir. Bu kişi maddi ve manevi iyileşmelerine etken olabilir. Yeni bir aşk var bazılarına. Sanki daha önceden tanıyorum bu kişiyi diyecekleri biri girebilir hayatlarına. Kalıcı sağlam kişi ve olaylar gündemlerinde.

17 Ekim Günlük Terazi Burcu Yorumu

Terazi Burcu: İki olay, iki kişi arasında dengeyi kaybetmiş olabilir teraziler. Doğru tarafın hangi taraf hangi yön olduğunu çok iyi bildikleri halde görmek istemiyorlar, gönüllü esarete mahkum etmişler kendilerini. Elleri kolları bağlı kalmış olabilirler. Bu durum için biraz daha bekleyişte kalmaları gerekebilir. İlişkiye başlayacaklar için de uygun zaman değil.

17 Ekim Günlük Akrep Burcu Yorumu

Akrep Burcu: Bir dönüm noktasındalar. Bir sayfa kapanıyor hayatlarında. Yenir bir sayfa, yeni bir kader yolundalar. Kader çarkı onlar için dönüyor. Bazıları yeni bir işe başlayabilirler. Bazıları yeni bi aşka sevdalanıyor. Keyifli mutlu haberler geliyor. İstedikleri birşey hayal ettikleri birşey gerçek olabilir. Yüz güldüren başlangıçlar var. 

17 Ekim Günlük Oğlak Burcu Yorumu

Oğlak Burcu: Hak yerini buluyor oğlaklar için. Bir konu,  bir dava onların hayrına sonuçlanıyor. Emeklerinin, çabalarının karşılığı geliyor. Oğlaklar bir şeyi başarıyor! Keyifleri neşeleri yerine gelecek. Uğraş verdikleri durumla alakalı selamete çıkış var. İlişkiler adına da olumlu tamamlanmalar yaşayabilirler.

17 Ekim Günlük Kova Burcu Yorumu

Kova Burcu: Yeni bir tanışma, sözleşme, ortaklık gündemlerine gelebilir. Bu kişiler sağlam karakterli, sadık, güvenilir kişiler olabilirler. Yakın zamanda yapacakları tüm ortaklıklar hayatlarında kalıcı olabilir. Yaşadıkları bir çok problem çözülüyor. Herşey yoluna giriyor.

17 Ekim Günlük Balık Burcu Yorumu

Balık Burcu: Maddi planları olan birinden bir teklif gelebilir. Mevcut işlerinden ayrılma kararı alıyor bazı balıklar. İkinci bir şans ve fırsat çıkıyor önlerine. Çok iyi değerlendirsinler bir daha gelmeyecek olabilir bu kısmet. Kendilerine hizmet etmeyen kişi ve olaylarla ilgili bitiş sonlanma yaşayabilirler. İlişkisi olamayanlar hem lider ruhlu hem de duygusal birinden etkilenebilir.

Sevgiler...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.