Akrep Burcu olanlar Kasım ayı sizin ayınız! Size özel sadece Tarot kartları Aşk, Para, İş, Kariyer hepsinin sizde olduğunu söylüyor

Akrep Burcu olanlar Kasım ayı sizin ayınız! Size özel sadece Tarot kartları Aşk, Para, İş, Kariyer hepsinin sizde olduğunu söylüyor

Bu ay almanız gereken karar, rakiplerinize karşı, iş birliği yaptığınız kişilerle, iletişimde olduğunuz uzak yakın her kişiyle olan mücadelenizden asla vazgeçmemelisiniz. Muhtemelen bu kişilerle yaşadığınız konu ve olayların galibi siz olacaksınız. Fakat düşmanca değil dostça savaşın. Bu ay kibirden ve egodan kesinlikle uzak durun.

Sevgili Akrepler,

Günlük burç yorumları dışında sizlerin ayı olan 23 Ekim - 22 Kasım ayında sizleri bekleyen durumları ele aldım. Bu süreçte dikkat etmeniz gerekenler ve sizi mutlu edecek durumlar yaşanacak.

Bu ay (Kasım) almanız gereken karar, rakiplerinize karşı, iş birliği yaptığınız kişilerle, iletişimde olduğunuz uzak yakın her kişiyle olan mücadelenizden asla vazgeçmemelisiniz. Muhtemelen bu kişilerle yaşadığınız konu ve olayların galibi siz olacaksınız. Fakat düşmanca değil dostça savaşın. Bu ay kibirden ve egodan kesinlikle uzak durun.

Ruhsal ve duygusal olarak dengede kalabileceksiniz. Zaten her şeyi yerine ve zamanına göre yapmanın ustası sizsiniz bugün. Ruhsal ve duygusal gücünüzü kontrol altında tutmayı başaracaksınız. Manevi ve içsel durumlarda işler yolunda olacak.

Bu ay akrep burçlarının yapması gereken en önemli şey risk almak olacak. Risk almaktan korkmayın. Şanslı bir ay sizin için. Engellerin, tehlikeli kişi ve durumların ortadan kalktığı ve şanslı bir dönemin başlangıcı olduğu bir zamanda olacaksınız. Yapmak istediğiniz herhangi konu durum neyse ilk hamleyi yapabilirsiniz. Kalıcı eylemler olacak bunlar. Başlattığınız, başladığınız her şey hayatınızda kalacak ve güç sizde olacak.  Bu ay sizin için güzel zamanların geldiğini müjdeliyor. Şansınız parlıyor ve dikkatleri üzerinize toplayacaksınız.

Bu ay maddi konularla ilgili enerjinizi doğru alana aktarabileceksiniz. Parasal konularla güzel başlangıçlar yapabilirsiniz. Büyük bir borcun altından kalkabilirsiniz. Yani maddi anlamda yaşadığınız tüm sıkıntılı durumların sonuna geldiniz artık. Güçlü bir kadın size iş kapılarını açabilir. Maddi konularda sağlam destekler göreceksiniz. Ve güçlü kadınlardan tavsiye gelebilir. O tavsiyeyi dinle!

Bu ay akreplerin aşk hayatına bakarsak, yeni bir Aşk kapılarında. Ruh eşi bu! Her anlamda eksiksiz bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Büyük bir başlangıç olacak bu. Hayatınızı değiştirecek kişi doğum günü hediyesi gibi geliyor size. Sonu evliliğe gidebilir bu ilişkinin! Doğru zamanda doğru kişi geliyor tutkulu akreplere..

Sevgiler..

Uzman Astrolog

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum