Akrep Burcu Kadını ve Akrep Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir?

Akrep Burcu Kadını ve Akrep Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir?

Akrep burcundan olan kişilerin genellikle seks hayatında iyi oldukları söylenir. Ancak bu onun burcunun özelliğidir. Cazibeli yapısı ve güçlü zekası onu oldukça seksi kılar. Öte yandan çalışkan oluşu ve hırsları onu başarılı bir iş insanı haline de getirir.

Peki seks sembolü olarak bahsedilen Akrep burcu cinselliğe ne şekilde yaklaşıyor? Akrep kadını ve Akrep erkeğinin özellikleri neler? Aşk bu burç için ne ifade ediyor? İşte Akrep burcuna ait tüm detaylar...

Akrep Burcu Tarihi

Akrep burcuna sahip olanlar 23 Ekim ile 21 Kasım tarihi arasında doğanlardır. Akrep burcunun diğer özellikleri ise şöyle sıralanmaktadır:

  • Yönetici Gezegeni: Pluto-Mars
  • Element: Su
  • Nitelik: Sabit
  • Uğurlu Sayıları: 2, 4
  • Gün: Çarşamba
  • Uğurlu Taşı: Topaz
  • Renk: Koyu kırmızı, şarap, patlıcan moru
  • Tarot kartı: Ölüm
  • Hayvan: Akrep ve diğer yeraltı yaratıkları
  • Bitki: Akasya, krizantem, açelya
  • Kıymetli Taş: Turkuaz, yılantaşı
  • Kıymetli Maden: Plütonyum

Akrep Burcu Özellikleri

Akrep burcu son derece sırdaş bir yapıya sahiptir. Sevdiklerinin verdiği sırları sonsuza kadar tutarlar. Duygularını belli etmeseler de Akrep burçları tam bir dost örneğidir. Cazibeli ve güçlü oluşu onu çekici kılar. Çekiciliği seks ile çağrışım yapar. Son derece güçlü sezgi ve duygulara sahiptir. Yüksek hayal gücü onları diğer insanlardan ayırır. Yüksek analiz gücüne sahiptir.

Akrep burcunun kötü özelliklerinde ilk sırada şüphesiz kindarlığı gelir. Yapılan hataları unutması son derece zordur. Kıskanç ve alıngandır. Bu sebeple bazen ilişkilerinde problemler yaşar. Alaycı ve ben merkezci oluşu onu olduğundan daha bencil gösterir. İhtiraslı bir aşıktır.

Akrep Burcu Kadını

Akrep kadınları son derece cazibeli ve seksi kadınlardır. Bu sebeple her zaman için karşı cins tarafından çok hızlı bir şekilde fark edilirler. Son derece azimli ve hırslı olmaları onları başarıya götüren özellikleridir. Hoş bir mizaçları vardır. Genellikle alçak gönüllü ve yumuşak başlı davranırlar. Ancak her zaman kibirli bir duruş sergileme ihtimaller vardır.

Kıskançlık Akrep burcunun doğasında vardır. İlişkilerinde de yaşadıkları en büyük problem budur. Kendisinden üstün olanları sevmez, yarışırlar. Dostlukları onlar için son derece önemlidir. Yalanı hiç sevmezler. Fark ettikleri anda ilişkilerini sorgulayıp bitirmek isterler. Yapılan iyilik ve kötülüğü unutmazlar. Bu sebeple intikam almak onların rutininde vardır.

Akrep Burcu Erkeği

Akrep burcu erkekleri arzulu, kararlı ve duyarlı bir yapıya sahiptir. Karşı cins tarafından fark edilmesinin en büyük sebebi başarılarıdır. Son derece çalışkan ve hırslı olmaları onları başarılı biri haline getirir. Neşeli ve hareketli gibi görünse de bazen karamsar bir hale bürünürler. Ancak yine de hayatın zevklerine karşı büyük zaafları vardır.

Akrep burcu genellikle şüpheci bir tavır sergiler. Herhangi bir şeye inanmadan önce araştırıp incelerler. Eleştirilmekten pek hoşlanmazlar. Açık sözlü ve güvenilir olmaları onları karmaşık ilişkilerden korur. Analiz yeteneği son derece gelişmiş insanlardır.

Akrep Burcu Aşkta Nasıl?

Akrepler aşk hayatlarında derin duygusallık ve kıskançlık gösterebilirler. Kimi zaman manyaklık seviyesinde kontrol bağımlısı olabilirler. Bu sebeple partnerlerini zorlayabilirler. Ancak her zaman tatlı dilin kapıları açacağını bilirler. Bu yüzden partnerine hangi cümleleri kuracağını iyi bilirler. Kendilerini kaptırmaktan korksalar da, son derece ihtiraslı aşıklardır.

Akrep Burcu Cinsellikte Nasıl?

Cinsellik denildiğinde ilk akla gelen burç şüphesiz Akrep burcudur. Oldukça aktif bir şekilde davranmaktan hoşlanırlar. Ayrıca aşk olmadan seksi anlamsız bulan burçlardandır. Karşısındakine güvenmek Akrep burcunun en çok dikkat ettiği noktalardan biridir. Karşısındakine güvendiğinde cinsellikte sınır tanımaz.

Akrep Burcu Kimlerle Anlaşır-Anlaşamaz?

Derin duygusallık ve sezgilere sahip olan Akrep burcu kendisine benzeyen burçlarla çok iyi anlaşırlar. Yengeç, Balık ve Boğa burçları en iyi anlaştığı burçlardır. Fazla enerjik ve hareketli burçlar ise anlaşamadığı burçlardır. Yay, İkizler ve Kova burçları Akrep burcuyla aynı noktada buluşmakta zorlanırlar.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.