Yay Burcu Kadını ve Yay Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir?

Yay Burcu Kadını ve Yay Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir?

Yay burcu enerjik ve dışa dönük karakteri ile bilinen bir burçtur. Son derece iyimser ve cömerttir. Felsefik düşünceleri ve eğitime olan ilgisi onu çekici kılar. Çoğu zaman özgürlüğüne düşkünlüğü ile bilinse de partnerine sadık kalmakta çok zorlanmaz. Yüksek hayal gücüne sahip oluşu onu diğer insanlardan farklı kılan özelliğidir.

Peki Yay burcu cinsellikte nelerden hoşlanır? Yay burcu kadını ve Yay burcu erkeğinin özellikleri nelerdir? Aşk bu burç için ne ifade eder? İşte Yay burcu ile ilgili merak edilen her şey...

Yay Burcu Tarihi

22 Kasım ile 21 Aralık tarihinde doğan kişiler Yay burcudur. Bu burca ait karakteristik özellikler ise aşağıdaki gibidir:

  • Yönetici Gezegeni: Jüpiter
  • Element: Ateş
  • Nitelik: Değişken
  • Uğurlu Sayıları: 5, 7
  • Gün: Perşembe
  • Uğurlu Taşı: Turkuaz
  • Renk: Mor
  • Tarot kartı: Denge
  • Hayvan: At
  • Bitki: Nergis, karahindiba, dut, meşe, huş
  • Kıymetli Taş: Lal
  • Kıymetli Maden: Teneke

Yay Burcu Özellikleri

Yay burcu çevresi tarafından hep özgürlüğe olan düşkünlüğü ile bilinir. Son derece haraketli ve enerjik bir yapıya sahiptir. Bu sebeple kolay sıkılır. Kolay adapte olan yapısı onun sıkılganlığını bir şekilde perdeler. Meraklı bir yapısı olduğu için eğitim almaktan hoşlanır. Yüksek bir hayal gücüne sahiptir. Bu sebeple yaratıcılığı diğer insanlar tarafından anında fark edilir.

Yay burcunun en kötü özelliği aşırı iyimser bir tutum benimsemesidir. Olaylara karşı aşırı iyimser bakar. Bazen gürültücü davranabilir. Taşkınlık yapmayı seven bir yapısı vardır. Bazen kaprisli tavırları karşısındaki için can sıkıcı olabilir. Aniden ilgisi dağılabilir. Çabuk bıkar ve sabırsızdır.

Yay Burcu Kadını Özellikleri

Yay burcu kadınları son derece kültürlü, neşeli, alımlı ve espritüeldir. Duyarlı ve akıllı yönleri onları çekici kılar. Herkes kadar kırılgan bir yapısı vardır. Ancak her zaman için affedicidir. Zeki ve kavrama yeteneği güçlüdür. Bu sayede birçok farklı problemin üstesinden gelebilir.

Çabuk sıkılan yapısı sebebiyle huzursuzluktan hoşlanmaz. Nabzın yüksek olduğu olaylardan kaçınır. Ancak macerayı sever. Hayatında huzursuzlukların olmasını tüm gücüyle engellemeye çalışır. Eğlenmek ve gezmek onların hayattaki en büyük amaçlarından biridir. Sıkılgan bir yapıda olmasına rağmen evlendiği kişiye sadıktır. Sevdiği kişiye karşı güven konusunda bir problem yaşatmamak için elinden geleni yapar.

Yay Burcu Erkeği Özellikleri

Yay burcu erkeği de aynı kadını gibi entelektüel ve neşelidir. Cana yakın yapısıyla fikkat çeker. İyi niyetli ve konuşkan oluşu karşı cinsin ilgisini çeker. Dostlarına son derece düşkündür. Bu sebeple birçok arkadaşı vardır. Hareketsizlik Yay burcu erkeği için son derece sıkıcıdır. Sevdikleriyle vakit geçirirken enerjik aktiviteleri tercih eder.

Yay erkekleri birçok konuda bilgi sahibi olmaya karşı çok isteklidir. Çünkü meraklı yapısı onu sürekli bir şeyler öğrenmeye iter. Eleştirmeyi ve eleştirilmeyi severler. Ancak açık sözlülükleri biraz patavatsız davranmalarına sebep olabilir.

Yay erkeği bir kadından etkilendiği zaman ilgisini oldukça yoğun bir şekilde gösterir. Ancak aradığını bulamazsa sıkılıp uzaklaşır. Bilgili ve kültürlü kadınlar onları etkiler. Sohbetinden sıkılmayacağı kadınlarla birlikte olmayı severler.

Yay Burcu Aşkta Nasıl?

Aşk konusunda Yay burcu son derece çekicidir. Yaşamını bir eğlence gibi algılayan Yay burcu, aşk hayatında da eğlenceyi sever. Bu sebeple ilişkilerini de eğlence ve dostluk üzerine kurmak ister. Çünkü arkadaş olamadığı biriyle birlikte olmak Yay burcu için çok zordur. Çok kıskanç ya da çok evcimen bir insanla birlikte olmak Yay burçları için rahatsız edicidir. Onunla birlikte olmak isteyen kişilerin daha hareketli ve enerjik olması gereklidir.

Yay Burcu Cinsellikte Nasıl?

Seks Yay burçları için oldukça önemlidir. Uçuk kaçık deneyimler hoşlarına gider. Planlanmış ilişkiler onlara göre değildir. Aniden gelişen kaçamakları severler. Bağlanmaktan hoşlanmayan Yay burcu duygusallığa pek yakın değildir. Seks öncesinde karşısındakini tanımak onlar için oldukça önemlidir.

Yay Burcu Kimlerle Anlaşır-Anlaşamaz?

Yay burcu genellikle; Aslan, Koç, İkizler ve Terazi burçları ile anlaşır. Bu burçlarla olan birliktelikleri uzun sürer. Ancak Oğlak, Başak ve Boğa ile anlaşmaları oldukça zordur.

 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.