Oğlak Burcu Kadını ve Oğlak Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir?

Oğlak Burcu Kadını ve Oğlak Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir?

Oğlak burcu güvenilir ve çalışkan bir yapıya sahiptir. Hemen hemen başladıkları her işte son derece başarılı olurlar. Bu sebeple çalışma hayatında ön plana çıkan kişileri oluştururlar. Söz konusu duygular olduğunda ise kuşkucu bir tavır sergilerler.

Peki Oğlak burcu aşk hayatında nasıl davranır? Oğlak burcu kadını ve Oğlak erkeği hangi konularda birbirlerine benzerler? Cinsellik Oğlak burcu için güvene mi dayalıdır? İşte Oğlak burcu ile ilgili tüm merak edilenler...

Oğlak Burcu Tarihi

22 Aralık ile 19 Ocak tarihleri arasında doğanlar Oğlak burcudur. Oğlak burcunun karakteristik özellikleri ise şöyle sıralanmaktadır:

  • Yönetici Gezegeni: Satürn
  • Element: Toprak
  • Nitelik: Öncü
  • Uğurlu Sayıları: 2, 8
  • Gün: Cumartesi
  • Uğurlu Taşı: Grena
  • Renk: Koyu yeşil, kahverengi,
  • Tarot kartı: Şeytan
  • Hayvan: Keçi ve diğer boynuzlular
  • Bitki: Karanfil, sarmaşık, çam, kavak, karaağaç
  • Kıymetli Taş: Karaelmas, kehribar
  • Kıymetli Maden: Kurşun

Oğlak Burcu Özellikleri

Oğlak burcu güvenilirliği ve çalışkanlığı ile en çok ön plana çıkar. Kararlı ve istekli yapısı onu iş ortamında direkt diğer çalışanlardan ayırır. Azimli ve ihtiyatlıdır. Planlarını işlerine başlamadan önce yapar ve saat gibi işler. Dayanma gücü ve sorumluluk duygusu yüksektir. Bu sebeple bulunduğu ortamı sevmese de kimseyi kırmadan sohbet etmeye devam edebilir.

Oğlak burcunun en kötü özelliği dik başlılığıdır. Herhangi bir konuda tepkileri son derece dik başlıdır. İhtiraslı oluşunun yanı sıra kötümserlik onu bazen başarısızlığa itebilir. Yapılan hataları unutmaz, kindar bir yapısı vardır. Yalnızlığı severler.

Oğlak Burcu Kadını

Oğlak kadınları son derece hırslı, neşeli ve evcimenlerdir. Çalışkan ve dürüst karakterleri ile karşı cinsin dikkatini çekerler. Güçlü olmayı severler ve bunun için ellerinden gelen çabayı gösterirler. Bilgi ve kültür zenginliği onlar için çok önemlidir.

Oğlak burcu kadını bazen son derece karamsardır. Karamsar ruh halleri kendi kendilerine bir duvar örmelerine neden olur. Çevresindekilere karşı son derece kuşkucu yaklaşırlar. Bu sebeple tutucu tavırları vardır. Maddi konularda aşırı tutumlulardır. Bazen cimrilik yaptıkları da olur. Sevdikleri erkeği çok sahiplenirler. İlişkiyi yönlendirmek isterler. Bu sebeple partnerlerine karşı bazen bencil davranışlar sergileyebilirler. Karşı cinste nezaket ve dürüstlük onlar için çok önemlidir.

Oğlak Burcu Erkeği

Oğlak erkekleri maddiyata düşkün yapıları ile dikkat çekerler. Standartlarını yükseltmek için sürekli çalışıp kendilerini geliştirirler. Para kazanmak söz konusu olduğunda üstlerine kimse yoktur. Duygularını hemen belli etmemeleri onları soğuk kanlı gösterir. Ancak sevdiklerine karşı oldukça samimi ve sevecenlerdir.

Oğlak erkekleri dostluğa çok önem verir. Dost edindiği kişileri iyice inceler ve sonrasında seçerler. Katı kurallara sahip olan Oğlak erkeği, ancak aşık olduğunda bu kuralları çiğner. İkili ilişkilerde karşı tarafın onları yönetmesinden hoşlanmazlar. Sevdiği zaman sadık ve kıskanç bir eş haline gelirler.

Oğlak Burcu Aşkta Nasıl?

Aşk dünyasının belki de en sadık burcu Oğlak burcudur. Sevdiğine karşı ihanet onun için kabul edilemezdir. Bu sebeple aldatılmayı da kabul edemez. Karşısındakine güven onun için en önemli detaydır. Güvendiği insanla yaşayacağı birliktelik oldukça uzun solukludur. Soğuk tavrı bazen partneri için zorlayıcı olabilir. Ancak gerçekten sevdiğinde bu soğuk tavrın yerini neşeli ve sevecen bir tavır alacaktır.

Oğlak Burcu Cinsellikte Nasıl?

Oğlak burcunun cinsel hayatı yine güven üzerine kuruludur. Güvendiği kişiye karşı açılan Oğlak burcu, cinsellikte de bu gücü güvenden almaktadır. Partneriyle uyumu bulana kadar çekingen tavırlar sergileyebilir. Ancak uyumu yakaladığında kendinden çok karşısındakini düşünür. Sekste seviye ve dengeyi korumayı sever.

Oğlak Burcu Kimlerle Anlaşır-Anlaşamaz?

Oğlak burcu en çok Başak, Boğa, Yengeç ve Akrep burçları ile anlaşabilir. En iyi ilişki ya da arkadaşlıklar bu burçlardan çıkmaktadır. İkizler, Aslan ve Yay burçları çoğu konuda zıt düştüğü burçlardır.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.