Balık Burcu Kadını ve Balık Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir?

Balık Burcu Kadını ve Balık Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir?

Duygusal Balık burcu alçak gönüllü oluşu ve şefkatliliği ile dikkat çeker. Son derece sempatiklerdir. Bu sebeple insanların çevresinde görmek istedikleri kişilerdendir. Anlayışlı ve nazik tavırları karşı cins tarafından hemen fark edilir.

Peki duygusal olarak bilinen Balık burçlarının özellikleri nelerdir? Balık burcu kadını ve Balık burcu erkeği birbirinden farklı mıdır? Cinsellik Balık burcu için ne ifade eder? İşte Balık burcuna ilişkin tüm detaylar...

Balık Burcu Tarihi

19 Şubat ile 20 Mart tarihleri arasında doğan kişiler Balık burcudur. Diğer karakteristik özellikleri ise şöyledir:

  • Yönetici Gezegeni: Neptün
  • Element: Su
  • Nitelik: Değişken
  • Uğurlu Sayıları: 2, 6
  • Gün: Cuma
  • Uğurlu Taşı: Akuamarin
  • Renk: Turkuaz, nil yeşili
  • Tarot kartı: Ay
  • Hayvan: Balıklar
  • Bitki: İncir ve söğüt, nilüfer, fulya
  • Kıymetli Taş: İnci
  • Kıymetli Maden: Platin

Balık Burcu Özellikleri

Alçak gönüllü Balık burcu son derece şefkatli bir yapıya sahiptir. Sempatik ve hassas yapısına rağmen hemen her yerde hızlı bir şekilde adapte olabilir. Etkili ve anlayışlıdır. Bu sebeple karşı cins tarafından hemen fark edilir. Renkli hayalleri vardır. Derin duygular hissedebilir. Bu sebeple duygusal olduğu düşünülür. Güzel sanatlarda son derece başarılıdır. İyi niyetli ve yardımseverliği her zaman ön plandadır.

Balık burcunun olumsuz özelliklerinin başında belirsizlik gelir. Bazen kararsız davranabilir. Başladığı işlere karşı ihmalci bir tavrı ortaya çıkabilir. Zayıf arzuları vardır. Bu sebeple mücadeleci bir tavır sergilemesi zordur. Karamsar ve çekingen tavırları bazen partneri için zorlayıcı olabilir. Bazen gereksiz alınganlıklar yapabilir.

Balık Burcu Kadını

Balık kadınları son derece hırslı ve tuttuğunu koparan bir karaktere sahiptir. Çekici ve sempatik karakteri karşı cinsin hemen ilgisini çeker. Evcimen ve evine bağlı bir tutumu vardır. Duygusal ve romantik oluşu onu harika bir eş yapar.

Balık kadınlarının sezgileri son derece yüksektir. Rahatına fazla düşkün olmasına rağmen son derece ince ruhludur. Sanata düşkünlüğü onu çekici kılan özelliklerindendir. Hoş mizacı ile mükemmel kadın imajı çizer. Güzel ve zariftir. Aşka önem verir ve ilişkilerinde son derece fedakardır. Sevdiğinde son derece tutkulu bir aşıktır. Sevdiği erkeği fazlasıyla sahiplenir ve kıskanır.

Balık Burcu Erkeği

Balık erkekleri son derece nazik ve kibarlardır. İyimser ve hayalperest yapısı sebebiyle çevresi tarafından oldukça fazla sevilir. Harika bir arkadaştır. Dostluklarında son derece nazik ve anlayışlıdır. Bu sebeple karşı cinsin ilgisini de çeker. Düzenden ve sorumluluk almaktan pek hoşlanmaz. Başına buyruk yaşamak ona keyif verir. İş konusunda oldukça pratiktir. Art niyetli olmadığı için insanlara kolay güvenir.

Balık burcu erkeği hayranlık duyduğu kadınlara aşık olur. Duygusal ve anlayışlı bir yapısı olduğu için aslında harika bir aşıktır. Sanatçı ruhlu ve romantiktir. Bu sebeple ilişkileri oldukça uzun sürer. Aradığı kişiyi bulduğunda sadık bir eştir. Derin duygularını uyumlu olduğu kişiye açar. Mutlu olduğu insanla birlikte ömrünün sonuna kadar vakit geçirmek ister.

Balık Burcu Aşkta Nasıl?

Balık burcu son derece romantik bir burçtur. Bu sebeple partnerinin ne istediğine kulak verip onu mutlu etmeyi çok sever. Kırılgan bir yapıya sahip olması onu duygusal bir aşık yapar. Zor karakterler ya da keskin karaları olan kişilerle birlikte olması zordur. Sevdiği kişiden iyi sohbet etmesini ve arkadaş da olabilmeyi bekler. Aradığı kişiyi bulduktan sonra ömrünün sonuna kadar onunla aynı yerde yaşamayı ister.

Balık Burcu Cinsellikte Nasıl?

Balık burcu cinsel hayatı söz konusu olduğunda romantizmini ön plana çıkarır. Seks sırasında partnerini mutlu etmek onun için çok önemlidir. Gerçekten aşık olan bir Balık burcu karşısındakini mutlu etmek için her şeyi yapar. Seks esnasında tüm cazibesini ortaya koyar. Sert tavırlar ve kabalıktan hiç hoşlanmaz. Onlar için cinsellik romantizmin farklı bir boyutudur.

Balık Burcu Kimlerle Anlaşır-Anlaşamaz?

Balık burcu kendisi gibi su grubu burçlarla oldukça iyi anlaşır. Yengeç, Akrep ve Başak burçları en iyi anlaştığı burçlar arasındadır. Kova ve Aslan burçları ise kesinlikle anlaşamadığı burçlardır.

 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.