Kova Burcu Kadını ve Kova Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir?

Kova Burcu Kadını ve Kova Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir?

Kova burcu diğer burçlar arasından insanları en çok sevendir. Hümanist yapısı onu harika bir dost haline getirir. Oldukça zeki insanlar olan Kova burcu, sevdiklerine karşı son derece sadıktır. Orijinal karakterleri barındıran Kova burcunun geçmişe bağlılığı da her zaman için onu nostaljik biri yapar.

Peki Kova burcu kadını ve Kova burcu erkeğinin karakteristik özellikleri nelerdir? Aşk Kova burcu için ne ifade ediyor? Cinsellikte nasıllar? İşte Kova burcuyla ilgili tüm merak edilenler...

Kova Burcu Tarihi

20 Ocak ile 18 Şubat tarihi arasında doğanlar Kova burcundalardır. Kova burcuna ait diğer karakteristik özellikler ise şöyle sıralanmaktadır:

  • Yönetici Gezegeni: Uranüs
  • Element: Hava
  • Nitelik: Sabit
  • Uğurlu Sayıları: 1, 7
  • Gün: Çarşamba
  • Uğurlu Taşı: Ametist
  • Renk: Elektrik mavisi
  • Tarot kartı: Yıldız
  • Hayvan: Büyük kuşlar
  • Bitki: Meyve ağaçları ve orkide
  • Kıymetli Taş: Cam, kalkedon
  • Kıymetli Maden: Uranyum

Kova Burcu Özellikleri

Elementi hava olan bu burcun en dikkat çeken özelliği hümanist oluşudur. İnsanları sever ve dost canlısıdır. Bağımsız ve orijinaldir. Diğer insanlar arasında hemen fark edilir. Orijinalliğini fiziki olarak da yansıtmayı sever. Sadık ve vefalı bir dosttur. Bu sebeple arkadaş çevresi oldukça geniştir. Ancak gerçekten samimi olduğu sayılı insanı hayatında tutar. Yeniliğe ve değişikliklere açık bir burçtur. Geçmişe bağlı yapısı onu bazen anaç kılar.

Kova burcu bazen umulmadık gariplikler yapabilir. İsyankar bir ruhu vardır. Bu sebeple dönem dönem melankolik davranabilir. Sabit fikirli ve muhaliftir. Fikirlere karşı çıkmayı sever. Çılgın ve tartışmaya meraklıdır. Dikkat çekmeyi seven Kova burcu, sakinliğinin arkasında oldukça çılgındır. Bazen kendini beğenmiş tavırları çevresi tarafından yargılanmasına neden olur.

Kova Burcu Kadını

Kova kadınları özgürlüğüne düşkün, kararlı ve becerikli kişilerdir. Değişken yapısı sayesinde hemen hemen her ortama uyum sağlarlarlar. Neşeli ve keyifli bir tavrı vardır. Bu sebeple çevresinde fikirlerine önem verilen bir dosttur. Kendi gibi düşünen insanlarla arkadaşlık etmekten çok hoşlanırlar. Akılcı ve pratik çözümler üreterek hayat kurtarıcı hamleler yaparlar.

Çalışkan yapılı Kova kadınları hemen hemen her işte başarılı olurlar. Maddi konularda savurgan davranabilir. Düşüncesizce para harcamayı severler. Kendisini kısıtlayan kişilerle birlikte olmaktan hoşlanmazlar. Bu sebeple kişilik olarak zorlardır. Ancak sevdiği zaman mükemmel bir aşıktır. İlişkisini keyifli hale getirmek için elinden gelen her şeyi yaparlar. Dürüst ve güvenilir oldukları için uzun ilişkiler onlar için çok uygundur.

Kova Burcu Erkeği

Kova erkekleri son derece nazik, iyimser ve özgürlüklerine düşkündür. Çok yönlü oluşu onu hemen her konuda konuşabilecek hale getirir. Hoş ve neşeli karakteri etrafındaki insanlar tarafından sevilmesinde büyük bir etkendir. Pratik ve çalışkan kişilerdir. Karşı cins tarafından fark edilmesinde en önemli etken zekasıdır.

Mükemmeliyetçi Kova erkekleri azla yetinmeyi hiç sevmez. Standartlarını yükseltmek için ellerinden gelen her şeyi yaparlar. Hal ve tavırları ile beğenilir. İlişkilerinde hem arkadaş hem de tutkulu bir aşıktır. Akıllı ve kişilikli kadınlardan hoşlanırlar. Evlilik onlar için güvenli limandır.

Kova Burcu Aşkta Nasıl?

Kova burcu aşk hayatında da yaratıcılığını kullanır. Bu sebeple genellikle eğlenceli ve keyifli ilişkiler sunar. Monotonlaşıp karşısındakini sıkmaz. Çoğu zaman eğlenceli vakit geçirmeyi sever. Sevdiğiyle dost olabilmek için önemlidir. İlişkiyi yaşarken entelektüel uyuma da dikkat ederler. Maddi olanaklar Kova burcunu etkilemez. Onun için önemli olan zeka ve eğlencedir.

Kova Burcu Cinsellikte Nasıl?

Kova burcu cinsellik konusunda oldukça çılgın olabilir. Özgürlüğüne düşkün ruhu sınır tanımaz. Sıra dışı mekanlar Kova burcunu tahrik eder. Kaçamak ilişkilerden hoşlanır. Monotonluk Kova burcunun düşmanıdır. Bu sebeple rutin haline gelen seksler onun için sıkıcıdır.

Kova Burcu Kimlerle Anlaşır-Anlaşamaz?

Kova burcu en çok İkizler, Terazi ve Aslan burçları ile anlaşır. Yengeç, Balık ve Başak burçları ise anlaşamadığı burçlardır.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.