2 Ekim Günlük Burç Yorumları: Merkür'ün Retrosu Boğa Burcunda, Aslan, Başak, Boğa, Balık Burçları Dikkat...

2 Ekim Günlük Burç Yorumları: Merkür'ün Retrosu Boğa Burcunda, Aslan, Başak, Boğa, Balık Burçları Dikkat...

2 Ekim burç yorumlarına göre Jüpiter ve Venüs arasındaki sert etkileşim yaşanacak. Aşk ve ilişkiler alanında hangi burçları neler bekliyor? Satürn ve Uranüs arasındaki etkileşimin sonuçları neler olacak? Günlük burç yorumlarında dikkat etmeniz gerekenler nelerdir?

Ay ♌ Aslan burcunda seyrine devam ediyor. Enerjiyi pozitif kullandığımız takdirde enerjik, coşkulu, eğlenceli oluruz. Herkes biraz sahne benim diyecek. Enerji negatif kullanıldığı takdirde kibir, ego, güç savaşları kendini gösterebilir. Bu arada saçlarının gür çıkmasını isteyenler ay aslan burcundayken saçlarını kestirirse olumlu sonuçlar alırlar.

3 Ekim Günlük Burç Yorumları: Akrep, Aslan, Terazi'nin gündeminde para, dedikodu ve Yengeç burçları ektiğini biçecek!

Gönlünüzün niyetinizin pozitif kalması dileğimle...

2 Ekim 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç Burcu: Güne ikilimde kaldığınız konularla alakalı kararsızlıklar içinde başlayabilirsiniz. İki şey arasında seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. Gün ortasında enerjileri yükseliyor koçların. Bekledikleri haber gelebilir ve bir kutlama yapabilirler. Eskiden bir tanıdıkları ile karşılaşabilirler ve hediye alabilirler.

2 Ekim 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa Burcu: Kendilerini durgun hissedebilirler. Hasta hissedebilirler. Maddi bir konuda tıkanıklık yaşayabilirler. Biraz daha beklemeleri gerekiyor. Bekleyişlerinin sonu bir çıkış yolu bulacaklar. İkili ilişkilerde kendilerini engellenmiş hisseden boğalar farklı bir bakış açısıyla bu durumdan kurtulabilirler.

2 Ekim 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler Burcu: Güzel sevinçli haberlerle güne başlıyorlar. İşleri ile ilgili çok çalıştılar, savaş verdiler, bu yolda yara aldılar, yoruldular ama artık her şey yoluna giriyor. Kutlama var. Engelleri aştılar, az daha sabrederlerse yolun sonu zirveye ulaşabilirler.

2 Ekim 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç Burcu: Erken saatlerde duygusal ikilemler, kaygılar, endişeler yaşayabilirler. Anne ile ilgili durumlar oluşabilir. Gün ortasına doğru enerjileri yükseliyor. Güzel bir haber alabilirler. Eski tanıdıkları kişiler ile bir araya gelebilir kutlama, nostalji yapabilirler. Ve hediye gelebilir yengeçlere.

2 Ekim 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan Burcu: Maddi manevi çok güçlü bir kadından destek görebilirler. İş, kariyer, para, ikili ilişkiler adına olumlu enerjiler var. İlahi bir destek de var kendilerine. Ailece bir sevinç yaşayabilir ve kutlama yapabilirler. Bekar aslanlar evlilik kararı alabilir yine ilişkisi olanlar bir adım ileriye götürebilir ilişkilerini.

2 Ekim 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak Burcu: Maddi bir konu ile eski durumlara saplantılı kalabilirler. Değişime direnen biri tarafından da maddi belirsizlikler yaşıyor olabilirler. Ancak parasal konuları olumlu yönde etkileyecek yeni başlangıçlar olacak. İlişkisi olanlar nişan, evlilik kararı alabilir. Sağlık sorunu olanlar ehli bir doktora denk gelebilir.

2 Ekim 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi Burcu: Gündemlerinde kadınlar var. Sevgi enerjisi yüksek, maddi manevi yüksek bir konumdaki kadından yardım alabilirler, önemli bir tavsiye alabilirler. Bu tavsiyeye kulak versinler, kendilerine büyük bir menfaat sağlayabilir. Karayolu yolculuğu yapabilir bazı teraziler. Araba ile ilgili alım-satım işleri olabilir.

2 Ekim 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep Burcu: Kararsız kaldıkları, kısıtlandıkları, engellendikleri her durumla alakalı ve eski bağımlılıklarından alışkanlıklarından kurtulabilirler. Ve yepyeni bir yöne ilerliyorlar. Yeni başlangıçlar onlarla. Hareketli bir döneme giriyorlar. İlerlemeyen yolunda gitmeyen ilişkilerini bitirme kararı alabilirler.

2 Ekim 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay Burcu: Kader çarkı onlar için dönüyor. İş, ilişki, kariyer her alanda başarı, mutluluk, sevinç var. Çok istedikleri bir şeye kavusabilirler. Çok istedikleri işi alabilir projelerini kabul ettirebilirler. İlişkisi olanlar evliliğe gidebilir. İlişkisi olamayanlar güzel bir ilişkiye başlayabilir. Yaylara kutlama var. Ve bazılarına miras gelebilir.

2 Ekim 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak Burcu: Kendilerini yetersiz, çaresiz, ihmal edilmiş hissettikleri durumlarla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilir. İlişkilerinde üçüncü kişiler yüzünden yara almış kalpleri kırılmış oğlaklar şifalanıyor. Büyük bir borçtan aniden kurtulabilirler. Bir çok engel kalkıyor ve özgürleşiyor oğlaklar.

2 Ekim 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

♒ Kova Burcu: Resmi bir yerden keyiflerini yerine getirecek bir haber alabilirler. Maddi bir konu yüzlerini güldürecek. Güçlü olgun bir erkekten destek gelebilir. İlişkisi olmayanlar sağlam bir ilişkiye başlayabilir. Güzel haberler var kovalara.

2 Ekim 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık Burcu: Kendilerini kısıtlayan bir durumdan kurtulabilirler. Hayatlarına hız geliyor. İş kariyer hayatında yoğun bir gün geçirebilirler ve gün sonu kutlama yapabilirler, arkadaş ziyareti yapabilirler. Yatırım yapmayı düşünenler olumlu sonuç alabilir yine sanatsal bir eğitime başlamayı düşünenler bu alanda başarılı olur.

Sevgiler

Uzman Astrolog

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.