20 Ekim 2021 Günlük burç yorumları: Natal haritanız bugün size önemli haberleri var! Gayrimenkul, Kredi, Kariyer, Sağlık

20 Ekim 2021 Günlük burç yorumları: Natal haritanız bugün size önemli haberleri var! Gayrimenkul, Kredi, Kariyer, Sağlık

Günlük burç yorumları: Saat 17:57 de koç burcu dolunayı gerçekleşiyor. Marsiyen ve plutonik bir dolunay. Gergin, agresif patlamaya hazır bir bomba gibi hissedebiliriz kendimizi. Koç ve terazi burcu natal haritanızda hangi evde ise o ev konuları ile bitişler ve başlangıçlar gündeminizde olacak. Kadersel olaylar yaşayabilirsiniz.

Dolunay gününden Herkese Merhaba,

Saat 17:57 de koç burcu dolunayı gerçekleşiyor. Marsiyen ve plutonik bir dolunay. Gergin, agresif patlamaya hazır bir bomba gibi hissedebiliriz kendimizi. Koç ve terazi burcu natal haritanızda hangi evde ise o ev konuları ile bitişler ve başlangıçlar gündeminizde olacak. Kadersel olaylar yaşayabilirsiniz. 

Ayrıca yangın patlama haberleri duyabiliriz. Askeriyede hareketlilik olabilir. Sağlık konusunda baş ağrıları, kafa yüz bölgesi, tansiyon durumları hassasiyet gösterebilir. Ameliyat konuları da gündeme gelebilir.

Herkesin en yüksek hayrına olması dileğimle..

Bende ki dolunay etkisiyle senli-benli oldu kalem...

Yaz kızım dedi içimde ki ses; 

Yorgunuz biraz kurduğumuz düşten tuttuğumuz ele kadar. Kapana çıkışmış hayallerimiz bir de bitmeyen umut her kapı eşiğinde. Umduğumuzu bulamadık be Dost! Yarım kalmış sevdaların türküsü ağıt yakıyor şimdi yamalı yüreğimize. Belki tükeniyoruz belki tükendikçe diriliyor içimizdeki hoyrat çocuk. Biliyor musun? Ne zaman bir sela duysam bebek kokusu sarar kâinatı. Her ölüm bir doğumdur nede olsa... Ne giden geleni aratır, ne gelen gidenin aynısıdır. Her gidiş kendimize dönüştür aslında... 

Günlük burç yorumları 21 Ekim 2021! Erken emeklilik, para, kariyer, iş, sağlık.. Koç, Yay, Akrep, Yengeç, Terazi ve Aslanlar...

Ve herkes gelir bir gün aslına... 

20 Ekim Günlük Koç Burcu Yorumu

Koç Burcu: Harekete geçecek her donanıma sahip koçlar gönüllü esaret altındalar. Suçluluk duygusu yaşıyor olabilir bazıları. Kaygı korku halleri yaşıyorlar. Aslında bitmiş yürümeyen bir ilişkinin içinde kendi iradeleriyle kalmış olabilirler. En yakın zamanda sorgulama yapacaklar. İlişkiler adına radikal kararlar var. Ayrıca araba alım satım işi olabilir bazılarının.

19 Ekim Günlük Boğa Burcu Yorumu

Boğa Burcu: Maddi anlamda otorite kişilerden destek gelebilir. Bazıları yüksek maaşlı bir işe başlayabilir. Yaşam alanlarındaki karışıklıklara bir düzen getirmek isteyebilir boğalar. Parasal durumlarla ilgili aile toplantısı yapabilirler. Bazılarına baba tarafından miras gelebilir ve yolculuğa çıkacak bazıları.

20 Ekim Günlük İkizler Burcu Yorumu

İkizler Burcu: İkilemde kaldıkları parasal ve ilişkiler dengeleniyor. Mutlu edecek bir haber alabilirler. Aile içi yaşanan sıkıntılı durumlar tatlıya bağlanabilir. Fiziksel enerjileri yükseliyor ve manevi güçleniyor ikizler. İki kişi iki iş arasında kalanlar varsa doğru seçimi yapabilir. Ev alım satım işleri, yapı inşaat menkul işleri yüz güldürebilir.

Günlük burç yorumları 21 Ekim 2021! Erken emeklilik, para, kariyer, iş, sağlık.. Koç, Yay, Akrep, Yengeç, Terazi ve Aslanlar...

20 Ekim Günlük Yengeç Burcu Yorumu

Yengeç Burcu: Bir yanları umutlu bir yanları çok mutsuz olabilir yengeçlerin. Ekonomik gelir gider durumlarıyla alakalı bir çaresizlik yaşıyor olabilirler. Parasal konularla ilgili gelen bir teklifi gönülsüz kabul edebilirler. Kurtulmak istedikleri durumla ilgili bir süre daha elleri kolları bağlı kalabilir. 

20 Ekim Günlük Aslan Burcu Yorumu

Aslan Burcu: Yaralı aslanlar. Nerde o egon? Emekleri hiçe sayılmış olabilir. Çok çaba verdikleri davalarından mağlup çıkmış olabilirler. Şu sıralar kendilerini hasta gibi hissediyor olabilirler. Birine veda edebilirler. Yer mekan değişikliği var. Aniden yeni tanışmalar olabilir. Kim bilir gizemli biri ilaç gibi gelebilir onlara.

20 Ekim Günlük Başak Burcu Yorumu

Başak Burcu: Resmi kurumlardan sevindirici bir haber alabilirler. İlahi adaletin tecelli ettiğine şahit olabilirler. Adil bir ilişkiye başlayabilir başaklar. İş kariyer alanında hak ettikleri konuma gelebilirler. Hasat zamanı onlar için. İlişkisi olmayan başaklara tuttuğunu koparan bir partner geliyor.

Günlük burç yorumları 21 Ekim 2021! Erken emeklilik, para, kariyer, iş, sağlık.. Koç, Yay, Akrep, Yengeç, Terazi ve Aslanlar...

20 Ekim Günlük Yay Burcu Yorumu

Yay Burcu: İkili ilişkilerde yalan söyleniyor yaylara. Dedikodunuz yapılıyor. Resmi makamlardan beklenen haberler gelebilir ve yeni bir sistem düzen belirebilir hayatlarında. Yeni anlaşma, sözleşme, ortaklık yapacağınız kişilere karşı biraz temkinli olun yarı yolda kalabilirsiniz. Bazı yaylar eşyalarını kaybedebilir.

20 Ekim Günlük Terazi Burcu Yorumu

Terazi Burcu: Aktif bekleyişte olan terazilere nihayet parayla ilgili bekledikleri haber geliyor. Kalıcı maddi akış sağlayacak bir iş yapabilirler. İkili ilişkiler adına daha yapıcı davranabilirler. İş seyahatine çıkabilir bazıları. Aşk kapılarında, işte aradığım beklediğim kişi diyebilirler. Bilge bir kadından destek var ayrıca.

20 Ekim Günlük Akrep Burcu Yorumu

Akrep Burcu: Körün istediği bir göz Allah verdi iki göz diyebilir akrepler. Mucizevi bir olay yasayabilirler. Parasal konulara sihirli bir el değebilir. Bir hayalleri gerçek olabilir ve hayallerinin de ötesinde bir iş teklifi fırsatı gelebilir. Mal mülk gayrimenkul yatırımı yapabilir bazıları. Bazılarının projeleri kabul edilebilir. İkili ilişkilerde ciddi kararlar alınabilir. Yurt dışı seyahati gündeminde bazılarının. Hamile ve bebek haberi de var.

20 Ekim Günlük Oğlak Burcu Yorumu

Oğlak Burcu: Kandırıldıklarını öğrenebilir oğlaklar. Kafa karışıklığı yaşayacaklar. Bir çok seçenek arasında sıkışıp kalabilirler. İkili ilişkilerde aldanma aldatılma durumları var. Bazı kişi ve olaylarla ilgili hiçte sandıkları gibi olmayabilir durumlar ve bu durumlarla ilgili büyük bir uyanış yaşayabilirler. Bazı gerçeklerle yüzleşiyorlar ve değişim başlıyor. Kimi kişilerle bağlarını koparabilir oğlaklar.

20 Ekim Günlük Kova Burcu Yorumu

Kova Burcu: Her yandan kısmetli durumlar var. İlahi destek geliyor. Uzak bir yerden sürpriz bir haber alabilirler. Bekledikleri partner de gelebilir. Duygusal yeni başlangıçlar yapabilirler. Yeni iş yeni ortaklık yeni proje gündeme gelebilir. Bazılarına kanun adamı gibi birinden destek yardım gelebilir. Temiz bir sayfa açıyor kovalar.

20 Ekim Günlük Balık Burcu Yorumu

Balık Burcu: Yakın çevre ve aile içi kadınlardan duygusal şiddet baskı görebilirler. Duygusal çöküş yaşayabilirler. Fevri karar alanlar sonradan aldıkları kararla ilgili üzüntü ve pişmanlık yaşayabilir. Maddi konularda yine yakın çevre yine kadınlar tarafından kısıtlanma engellenme durumları olabilir. Halinden memnun değil balıklar. Özgürleşmek istiyorlar.

Sevgiler.

Uzman Astrolog

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum