22 Ekim 2021 Günlük Burç Yorumları: Boğa, Aslan ve Akrep Burçlarını Kötü Günler Bekliyor Dikkatli Olun

22 Ekim 2021 Günlük Burç Yorumları: Boğa, Aslan ve Akrep Burçlarını Kötü Günler Bekliyor Dikkatli Olun

22 Ekim 2021 günlük burç yorumlarında, Koç burcu, Boğa burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Yay Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu ve Balık Burçları Dolunay enerjisiyle gece boyu delik deşik uykulardan uyanmış olabilirsiniz.

Herkese Merhaba,

Ay Boğa burcunda. İştahlar açılabilir. Kendinizi durmadan bir şeyler yerken bulabilirsiniz. Boşa gitti güzelim diyet. Lükse düşkünlük artabilir, tembellik etmek isteyebiliriz. Keyif yapmak istiyoruz azizim.

Ayrıca Ay Jüpiter karesi ile ilişkilerde aşırı duygusal ve abartılı davranışlar içinde olabiliriz. Kendini beğenmişlik durumları olabilir. Ne yapalım? Fazlası zarar her şeye karşı kendimizi frenleyelim.

Dolunay enerjisi de devam ederken;

Şiirsiz olmaz, iyi ki var be bu Şairler...

''Bir gece başımızı alıp gitsek diyorum. Bir deniz kenarı mı olur, bir dağ başı mı olur. Kaçsak bu kalabalıktan.''

Ümit Yaşar Oğuzcan

21 Ekim Günlük Koç Burcu Yorumu

Koç Burcu: Tazminat nafaka davası olanlara beklenen ödeme gelebilir. Belirsizlik yaşayan koçlar için iyi yada kötü tamamlanma süreci. İkili ilişkiler, iş teklifleri, diyalog da oldukları her kişi her konuyla ilgili artık ya tamam ya devam kararı alınabilir. Bazılarına beklenmedik bir para gelebilir. Bazıları da unutulmuş bir borcun mesajını alabilir.

21 Ekim Günlük Boğa Burcu Yorumu

Boğa Burcu: Oldu dedikleri bir durumla ilgili aniden değişiklik yaşayabilirler. Bu durum biraz yıkıcı olabilir onlar için. Eski bir düşmandan yeni bir hamle de gelebilir. Maddi bir kayıp yasayabilirler. İkili ilişkiler ayrılığa boşanmaya gidebilir. İradeli ve kontrollü olabilirlerse bu durumdan güçlü çıkabilirler. Öldürmeyen acı güçlendirir misali.

21 Ekim Günlük İkizler Burcu Yorumu

♊ İkizler Burcu: İş ortamında iş beraberliği yaptıkları kişilerle ilgili hayalleri suya düşebilir. Yön tayin etmekte zorlanabilirler. Bazıları işiyle ilgili bir çok seçenek arasında boğulup kalabilir. Manevi güçleri yüksek olduğundan tüm hileli durumlardan korunabilirler. Kadınlardan destek var ikizlere

21 Ekim Günlük Yengeç Burcu Yorumu

♋ Yengeç Burcu: Hazırlıksız olaylar içinde bulabilirler kendilerini. İlişkilerde hararetli bitişler yaşanabilir. Bazıları aniden büyük radikal başlangıçlar yapabilir. Bir konuyla ilgili çok hızlı haber gelebilir kendilerine. Muamma da kalmış bir iş bir konu beklenmedik şekilde çözülebilir. Düzeni kaybettikleri her alan için işleri yoluna koyabilirler.

23 Ekim 2021 Günlük Burç Yorumları: İkizler, Yengeç, Aslan ve Terazi Burçlarını Büyük Tehlike Bekliyor

21 Ekim Günlük Aslan Burcu Yorumu

♌Aslan Burcu: Bir sevinç mutluluk yaşarken sevinçleri kursaklarında kalabilir. Yeniden bir mücadelenin içinde kalabilirler. Bazı şeylerin eksikliğini yokluğunu derinden hissedecekler. Anne, eşle ilgili sıkıntılı durumlar oluşabilir. Yakınlarıyla ilgili birinin hastalık haberini alabilirler. Parasal konularda umulanlar olmayabilir.

21 Ekim Günlük Yay Burcu Yorumu

♐ Yay Burcu: Projesi olan yaylara resmi kurumdan sevindirici haber gelebilir. Kamusal kurumlara yapılan iş, yardım, talep görüşmeleri olumlu sonuçlanabilir. Beklenen destek geliyor yaylara. Umudu kestikleri bir konuyla ilgili ani hızlı bir çıkış yapabilirler. Gündemlerinde ses getiren kişi ve olaylar var. Uzun zamandır görüşmedikleri birinin dönüşüne sevinebilirler.

21 Ekim Günlük Başak Burcu Yorumu

Başak Burcu: Kararlı ve aktif bir bekleyişteler başaklar. Son anda bir kadından para ve ilişkiler adına haber alabilirler. Yeni biriyle tanışabilirler. Ve bu kişiyle iş birliği yapmaya karar verebilirler. Sözleşme protokolü imza işleri olabilir bazılarının. Hareketli bir döneme giriş yapabilirler. Yeni bir aşk başlangıcı da gündemlerinde bazı başakların.

♎Terazi Burcu: İkili ilişkilerinde kendilerine söylenen yalanları öğrenebilirler. Partner tarafından aldatılıyor olabilir bazıları. İş kariyer alanında gene entrikalar dönüyor olabilir. Kendilerini cesaretsiz hissedebilir teraziler. Yeni bir anlaşma sözleşme yapacaklar için zarar ziyan sonuçlar yaşanabilir.

23 Ekim 2021 Günlük Burç Yorumları: İkizler, Yengeç, Aslan ve Terazi Burçlarını Büyük Tehlike Bekliyor

21 Ekim Günlük Akrep Burcu Yorumu

Akrep Burcu: Ruhsal çalkantılar yaşıyor olabilirler. Bir çok konuda karar vermekte zorlanıyorlar. Maddi manevi ve yakın çevreyle dengesiz durumlar yaşıyor olabilirler. Aşırı duygusallar ayrıca. Parasal konularda kadın figürü yüzünden ikilemde kalabilirler. Akıl ve kalp birbirine karışmış.

21 Ekim Günlük Oğlak Burcu Yorumu

Oğlak Burcu: Karşılarına çıkan bazı iş imkanları kendilerini tatmin etmeyebilir. Emek verdikleri ortaya çıkardıkları bir işle ilgili yine umdukları ücreti alamayabilirler. Eski günlerini özlüyor oğlaklar. Bazılarına yine eski iş yerinden teklif gelebilir. Hediye alabilir hediye verebilirler birine. Eski sevgiliden jest geliyor bazılarına.

21 Ekim Günlü Kova Burcu Yorumu

Kova Burcu: Feleği şaşmış kovaların. Aile içi eş, baba belki bu otorite bir anne de olabilir baskın durumlar güç savaşları yaşayabilirler. Hane içi huzursuzluklar olabilir. Ev alım satım işleri olanlar hayal kırıklığı yaşayabilirler. Otorite tarafından yaşanan kısıtlanmayla herşeye sırt çevirebilir kovalar. İş alanında yine patronla fikir ayrılıkları yaşanabilir. Bazıları isteksiz evden ayrılabilir.

21 Ekim Günlük Balık Burcu Yorumu

Balık Burcu: Parasal konularla ilgili çok hızlı bir haber alabilirler. Kredi başvurusu yapanlara olumlu yanıt gelebilir. Yeni başlatılan yatırımlar güzel gelişmelere sebep olabilir. Güçlü kişilerle iş anlaşmaları gündemlerinde. Daha çok mücadele etmeye karar verebilirler. Hırslanıyor ve hızlanıyor balıklar. Maddi konularda kararlı net başlangıçlar var.

23 Ekim 2021 Günlük Burç Yorumları: İkizler, Yengeç, Aslan ve Terazi Burçlarını Büyük Tehlike Bekliyor

Sevgiler..

Uzman Astrolog

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum